Sarbatori binecuvantate dec 2019

Jan 5, 2020Comani

Prin harul lui Dumnezeu, am ajuns la finalul anului 2019, si nu putem spune decat: Slavit sa fie Domnul pentru credinciosia Lui si pentru faptul ca ne-a facut parte la ceea ce face EL in Comani.

Facand o retrospectiva a anului 2019, ne-am bucurat sa vedem cum Dumnezeu si-a aratat in diferite moduri bunatatea Lui fata de oamenii din comunitatea in care lucram. Rugaciunea noastra a fost, de-alungul anului, ca in toate acestea, oamenii sa vada aceasta bunatate a lui Dumnezeu care indeamna pe fiecare la pocainta. Domnul sa aiba mila de fiecare!

Am avut bucuria, luna aceasta, sa-l cunoastem pe fratele Gabriel Hada, unul dintre pastorii bisericii penticostatle din Portland. Am vazut cum Duhul lui Dumnezeu face acea legatura launtrica, desi a fost prima data cand ne-am vazut. Prin biserica lor, 40 de familii au fost binecuvantate din belsug, cu alimente. Slavit sa fie Domnul pentru darnicia lor!

Impreuna cu o echipa de tineri din Cluj si Sebes, orase aflate in nordul Romaniei, am avut harul sa organizam un eveniment la Caminul Cultural, unde tinerii au sustinut un program de colinde. La final, ei au fost cei care au dat copiilor prezenti cate un cadou. Am fost placut surprinsi sa vedem peste 300 de copii binecuvantati. Dupa terminarea evenimentului am mers la colindat si in casele oamenilor. Domnul sa ii binecuvinteze si sa le rasplateasca implicarea!

Si Grupul de colindatori ai Bisericii Speranta Draganesti Olt, au sustinut un program de colinde in Comani, unde am invitat oamenii sa asculte Vestea Buna transmisa prin colindul lor.

Dam Slava lui Dumnezeru pentru purtarea de grija aratata fata de noi, ca familie, de-alungul anului, dar si fata de mine personal.

Multumim celor care v-ati rugat pentru noi, celor care v-ati implicat financiar, celor care ne promovati, celor care ne incurajati dar si celor care veniti alaturi de noi, pe campul de misiune, la semanat.

Domnul sa va rasplatesca si fiti convinsi ca impreuna lucram pentru largirea Imparatiei lui Dumnezeu, in Comani.

Domnul sa va binecuvinteze cu tot felul de binecuvantari ceresti. Intreaga noastra familie va doreste UN AN NOU BINECUVANTAT !

Poze din Slujire

[simple_google_photos_grid album-url=”https://photos.app.goo.gl/RVMqQMyqoDDcLTf76″ number-photos=”12″ number-photos-per-row=”5″ cache-interval=”0″]

Distribuie

Articole Recente

Noutăți din Slujire | Comani | Feb 2023

Noutăți din Slujire | Comani | Feb 2023

Am încheiat anul 2023 bucurându-ne în slujire, pe câmpul de misiune. Binecuvântăm pe Domnul pentru lucrarea minunată făcută în Miriam, fata noastră...

Mărturii din lucrare

Mărturii din lucrare

Vă binecuvantam în Numele Domnului Isus. Fie ca fiecare dintre voi sa fie o mărturie pentru oamenii care sunt în jurul vostru. Marturia personala in...

Slujire Comani – Decembrie 2022

Slujire Comani – Decembrie 2022

Și în Decembrie am primit din bunătatea Lui, har după har.Nu meritam nimic, dar Domnul revarsă peste noi har după har. El sa ne ajute ca zilnic sa...

Slujire Comani – Noiembrie 2022

Slujire Comani – Noiembrie 2022

Ne îndreptăm către sfârșitul anului 2022 și uitându-ne în urma, de-a lungul anului, vedem credincioșia Lui Dumnezeu și pentru asta Îi suntem veșnic...