Scrisoare de informare Feb 2019 Stoica

Mar 9, 2019Din slujire, Familia Stoica

Luke 9:6 Ei au plecat, și au mers din sat în sat, propovăduind Evanghelia, și săvîrșind pretutindeni tămăduiri.

Draga familie in Cristos, va multumesc pentru rugaciunile si sprijinul vostru. Va suntem recunoscatori!

In istoria Bisericii, formele de propovaduire a Evangheliei a luat diferite forme. Doua dintre aceste forme vreau sa le amintesc in aceasta scrisoare.

Recrutarea echipelor pe termen scurt si lung

Una din responsabilitatile mele in departamentul de misiune, este sa caut ajutor pentru misiune pe termen scurt si lung.

In perioada 20-23 februarie, am fost in nordul tari, in Suceava. Am vizitat frati si am vorbit in diferite biserici despre nevoile misiunii, cele spirituale si sociale. Am parcurs peste 1600 de km, fara incidente. Fiecare vizita a fost un contact cu o persoana cheie, iar oamenii care au auzit despre lucrare, au ramas interesati si ne-au incurajat sa revenim.

Evanghelizare om la om

O forma practica prin care in aceasta perioada am dus Evanghelia oamenilor, a fost prin proiectul Samanta Buna. Am daruit patru plicuri de seminte de legume pentru gradina si literatura crestina. Acest cadou ne da ocazia de a vorbi individual cu oameni despre Dumnezeu.

Proiectul a inceput in luna Ianuarie si se va sfarsi in Martie. Ne dorim sa strangem bani pentru a putea cumpara seminte pentru 1000-3000 de familii, reprezentand intre 4000 si 12000 de pliculete. O experienta in urma acestui proiect, a fost sa intalnim un domn a carei fata este nascuta din nou si care s-a aratat interesat sa mearga la un grup de casa unde se studiaza Biblia.

Slujire practica

In ultimii ani aspectul caselor in zona noastra s-a imbunatatit dar acest lucru nu reflecta si realitatea sociala a marii majoritati. Inca sunt multi care nu au ce manca, iar intrebarea ce vom manca maine este una pe care o gasim inclusiv in aceste case imbunatatite la exterior. Glorie lui Dumnezeu ca am putut sa ajutam mai multe familii luna aceasta cu alimente.

Va rog rugati-va pentru:

  • Familia mea si noua slujire, noile responsabilitati in Departamentul de misiune, implica deplasari mai dese si lungi in km.
  • Protectia spirituala si fizica: Andrea, Iosif-Timotei, Ana-Lea, Ben-David, Ruth-Naomi.
  • Grupul de miercuri – Luna aceasta incepem un studiu din cartea Evanghelia dupa Ioan
  • Pentru Laur Ana, Cristi, Iuliana, Marinel, Ionut.
  • Contactele din Suceava – Dumnezeu sa aduca echipe pe termen scurt. Ionut este Ambasadorul misiuni din Olt, care ne ajuta in promovarea misiuni in Nord, in Suceava. Radu – un frate care are pe inima lucrarea din Olt si doreste sa se implice prin transport regulat de ajutoare si sa deschida un punct de afacere care sa ajute la creerea locurilor de munca.
Distribuie