Scrisoare de Informare Mai 2019-Stoica

Jun 8, 2019Din slujire, Familia Stoica

,,Perseverenta nu este o cursa lunga ci mai multe curse scurte, una dupa alta. Walter E.

Perseverenta este provocare, la care in ultima perioada, Dumnezeu m-a provocat sa meditez. Vreau sa va impartasesc cateva ganduri si experiente.
In luna Mai am experimentat ca familie bucuria de a vdea roade in viata unuia dintre baieti de la grup.
Ionut si-a predat viata Lui Dumnezeu, in urma unor experiente care l-a lasat din punct de vedere emotinonal, gol. Insa, bucuria a fost mare, cand impreuna cu familia noastra, si cu el, am stat vorbit si ne-am rugat pentru el.  Iosif-Timotei a spus sa ne rugam ca Duhul Sfant sa il ajute pe Ionut sa ramana credincios Lui Dumnezeu.

Perseverenta in familie

Andrea citeste dimineata cu Ana-Lea si Ben-David. Eu ii duc pe Ruth si Iosif la scoala si ma rog cu ei in fiecare dimineata. De cele mai multe ori si dupa paranz citim si ne rugam impreuna, la fel si in fiecare seara.

Departament de Misiune

O alta bucurie a perseverentei, a fost sa gasesc un nou partener caruia
Dumnezeu i-a impovarat inima sa devina o voce pentru Oltenia in vestul tarii.
Stefan este student in Timisoara, despre el veti auzi mai des pe viitor.
In luna Mai, a venit sa ne ajute ca translator pentru corul de Studenti. Impreuna cu ei, s-au organizat mai multe evenimnete evanghelistice muzicale si sportive in dferite loalitati.
La fel de incurajator a fost sa avem si grupul de la World Race si parinti lor. Impreuna am ajutat punctele de misiune din Dolj si Olt, in lucrarea cu copiii.

Social

Fratele Radu a ajuns cu al doilea transport de ajutoare si alimente. Impreuna am vizitat mai multe familii nevoiase. In urma vizitelor, s-au concretizat alte doua proiecte. Procurarea de aparatura pentru centrul de zi pentru copiii cu handicap din Caracal.

L-am sprijinit pe Ion Vlad, misionar al bisericii noastre,  in construirea unei casei pentru un vecin nevoias.  Vechea cladire nu mai era locuibila. ( Vezi in Galeria foto )

Local, Draganesti-Olt

In fiecare miercuri, de la ora 18.00, ne intalnim pentru studiu biblic. Participa: Sami, Ionut, Laurentiu, Marinel, Cristi, Emanuel, Catalin, Ana, Iuliana si Marian.

  POZE DIN SLUJIRE

  Google Photo
  Google Photo
  Google Photo
  Google Photo
  Google Photo
  Google Photo