Scrisoare de informare Martie 2019 Comani

Apr 2, 2019Alexe Costea, Din slujire

Domnu-i bun! Orisicand! 

In fiecare zi puterile noastre sunt innoite de catre Dumnezeu si fiecare zi este o alta oportonitate pentru cel care nu-L cunoaste pe Dumnezeu, pentru a fi mantuit. De aceea, nu trebuie sa obosim ci sa fim credinciosi in ceea ce Dumnezeu ne-a incredintat, sa perseveram si sa avem credinta ca la timpul hotarat de El, cursul unei vietii poate fi schimbat si cineva poate fi salvat din ghearele celui rau. Cu toata fiinta noastra ne-am pus la dispozitia lui Dumnezeu si cautam in fiecare zi sa urmam chemarea pe care o avem din partea Domnului. Sa traim pentru gloria lui Dumnezeu in mijlocul acestei comunitati de oameni, aratand dragostea si bunatatea lui Dumnezeu fata de ei, bunatate care indeamna pe fiecare la pocainta. Ne folosim de orice situatie ca sa ii expunem pe oameni la Evanghelie, pentru ca stim ca Adevarul ii face pe oameni liberi.

Eveniment pentru Femei

In luna martie, cu ocazia zilei de 8 Martie, zi in care se sarbatoreste ziua mamei, impreuna cu un grup de surori din Nord, am reusit sa organizam un eveniment pentru femei la care au participat in jur de 30 de femei cu care noi lucram pe parcursul anului. A fost un eveniment extraordinar in care am putut sa vad interventia lui Dumnezeu si una dintre lectiile pe care am invatat-o, este ca Dumnezeu nu vrea decat o inima care sa fie disponibila pentru El oricand. Daca arati disponibilitate pentru orice lucrare a lui Dumnezeu, fara sa gasesti scuze, pentru ca scuze putem sa gasim oricand, El poate sa faca lucruri mari prin tine. Aratandu-L pe Cristos acestor femeii prin cantece, poezii, mesaj din Cuvantul lui Dumnezeu, a fost o reala bucurie pentru noi si ne rugam ca aceea samanta semanata in inimile lor sa rodeasca.

Vizite 

Am avut un grup de surori din America care ne-au sustinut in mod constat in rugaciune pentru acest eveniment si Ii multumesc lui Dumnezeu pentru aceste femeii care au hotarat sa puna un timp de-o parte si sa inalte o rugaciune pentru acest eveniment. Cu totii suntem parte la aceasta lucrare pe care o face Dumnezeu aici si multumesc tuturor celor care va implicati intr-un fel sau altul.

Impreuna cu noi, luna acesta, am avut o echipa de frati si surori din Arizona cu care am mers in vizita la oamenii cu care noi lucram in mod regulat, vizite in care unii dintre ei si-au spus marturia despre cum au devenit crestini, altii au incurajat, evanghelizat si nu in cele din urma am putut sa ne rugam pentru oameni si nevoile lor. Am sfarsit ziua prin a merge pe strada si am impartit la oameni seminte de legume pentru ca oamenii sa isi poate pune in pamant pentru a avea recolta in toamna. Totul pentru Gloria lui Dumnezeu!

Cu bucurie am slujit in Craiova in cadrul unui eveniment de socializare la care am avut musafiri din America si am cautat sa slujesc oriunde a fost nevoie de implicare. A fost un timp binecuvantat, am cunoscut noi, frati si surori in Cristos dar si oamenii care nu-L cunosteau pe Dumnezeu si pe care am avut harul sa ii evanghelizez.

Am avut 2 famili, John si Wendy Ernsthausen si Mike si Bonnie Corbett pe care i-am gazduit, oamenii deosebiti cu inima pentru lucrarea lui Dumnezeu, cu o atitudine de multumire continua. Am fost binecuvantati sa ii avem in casa noastra si in acelasi timp sa lucram impreuna pe campul de misiune.

Tot luna acesta ne-am bucurat si am fost incurajati de cei care sunt in bordul de conducere a organizatiei PIEI, din care fac parte, Cornel Stef si Walter Windsor. Ne-au slujit cu multa dragoste si prin asta ne-am simtit iubiti si incurajati avandu-i alaturi de noi.

Multumim celor care va rugati pentru noi, celor care ne incurajati, celor care purtati in inimile voastre lucrarea din Comani, celor care va implicati financiar, pentru toti suntem multumitori lui Dumnezeu si vrem sa va binecuvantam in Numele Domnului pe fiecare dintre voi si familiile voastre.

Avem in continuare nevoie de sustinerea voastra in rugaciune si continuati sa va rugati pentru:

  • -intelepciune in tot ceea ce fac
  • protectia familiei mele
  • -lucrarea cu femeile
  • lucrarea cu copiii- avem nevoie de un lucrator cu copiii
  • suport financiar in tot ceea ce inseamna lucrare
[simple_google_photos_grid album-url="https://photos.app.goo.gl/QwEw8PNfDAMXyohh9" number-photos="12" number-photos-per-row="4" cache-interval="120"]
Distribuie