Viziune

Comani sa fie plin de cunostinta lui Dumnezeu, o comunitate de oameni care Il cunosc pe Dumnezeu, se inchina (botez, Cina Domnului, darnicie, rugaciune,  etc) si duc speranta lui Cristos, din Comani, pana la marginile pamantului.

August – Septembrie 2018 – Comani

October 2, 2018

Tot ce faceti, sa faceti ca pentru Domnul.

Este asa de minunat sa vezi cum Dumnezeu lucreaza si atinge inimile oamenilor!

Oamenii care nu Il cunosc pe Dumnezeu au nevoie sa auda Vestea Buna dar in acelasi timp sa fie slujiti si iubiti cu fapta. Sunt oameni in comunitatea noastra in care investim de anii de zile, si dupa multi ani incepi sa vezi lucrarea lui Dumnezeu in viata lor. Unii incep sa se lase modelati, schimbati iar altii raman pe aceeasi pozitie in care i-am cunoscut cu ani in urma. Dumnezeu nu sta in timp si spatiu ca noi si de aceea noi nu cunoastem timpul lui Dumnezeu in care zrobeste o inima in asa fel incat sa capituleze in fata Lui.

La inceputul lunii august am cazat PVT si impreuna cu ei am slujit la Craiova  unde am impartit invitatii pentru diferite evenimente. De-asemenea, am slujit la Bals unde oamenii au primit gratis ochelari de citit. Am avut ocazia sa cunoastem diferiti oameni, diferite probleme, diferite motive de rugaciune pentru care am mijlocit inaintea lui Dumnezeu. Tot impreuna cu ei si cu alte grupe de copii din cateva puncte de misiune am organizat un eveniment comun cu copiii in parc.

Multumim celor care se alatura lucrarii din Comani si simt povara in inima lor pentru oamenii aflati in nevoi. Fratii din Barcelona au hotarat inaintea Domnului sa binecuvinteze familii  in care noi investim, cu lemne pentru foc. O vaduva imi spunea ca nici nu imi pot imagina ce bucurie a avut in inima cand ne-a vazut la poarta cu lemne pentru ea. Slavit sa fie numai Dumnezeu pentru ca El este cel care misca inimile oamenilor. Cu ajutorul lor am putut binecuvanta 5 familii.

Impreuna cu cei de la Word Race am particicipat si noi la proiectul Let’s do it, Romania, un proiect de curatare a gunoaielor din spatiu public. Am fost in Draganesti dar am facut si la noi in Comani. Oamenii erau impresionati, unii intre ei o vedeau ca si cand cineva ne pedepseste, altii ca suntem obligati iar altii s-au oferit sa ne cumpere suc in semn de apreciere la ceea ce facem. Cu ocazia aceasta am putut sa fim o marturie pentru multi oameni din Comani explicandu-le ca facem totul in Numele Domnului Isus care ne-a iertat pacatele. Am strans peste 80 de saci de gunoi .

Dumnezeu se foloseste de oricine se lasa folosit. Un tanar care multi ani a trait foarte greu, venea la noi in casa sa se incalzeasca, cu o copilarie grea, urmarindu-ma de-aproape in tot ceea ce fac, si-a exprimat dorinta in a ajuta oamenii in nevoi din comunitatea noastra. Au fost binecuvantate in jur de 15 familii cu alimente si 10 familii cu lemne de iarna.

Multumim tuturor celor ce ne purtati in rugaciunile voastre. Simtim ca suntem purtati in rugaciune si Il vedem pe Dumnezeu la lucru in inimile oamenilor.

Rugati-va pentru:

-oameni care sa se alature echipei din Comani

-intelepciune in lucru cu oamenii

-pentru un microbuz de care sa ne folosim in lucrare la transportul oamenilor

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distribuie