fbpx

Slujind oamenii înseamnă Sa-l slujești pe Hristos

Apr 15, 2022Daneasa, Din slujire


Să ne uităm ţintă la Căpetenia și Desăvârșirea credinţei noastre, adică la Isus, care, pentru bucuria care-I era pusă înainte, a suferit crucea, a dispreţuit rușinea și șade la dreapta scaunului de domnie al lui Dumnezeu. Evrei 12:2

Tinta noastră este propovăduirea Evangheliei pentru ca oamenii din Daneasa sa o auda și sa o primească în inimile lor si astfel sa Il primeasca pe Hristos în vietile lor.
Dorim sa va aducem vesti noi din lucrarea Domnului și sa impartasim felul impresionant in care lucrează El prin oamenii simpli. Deși suntem neînsemnati înaintea oamenilor, cu Dumnezeu și prin puterea și autoritatea data de El, putem vestii Evanghelia oamenilor, copiilor și tinerilor!

În fiecare săptămână avem întâlniri cu femeile, cu tinerii și recent am început și cu copiii. Lăudat fie Domnul!
La întâlnirea de joi participa regulat 8 femei. Studiem cartea Matei și cartea Femeile din Biblie, si suntem impresionati de felul in care lucrează Dumnezeu. Femeile doresc sa cunoască mai mult din Scriptura și se poate vedea chiar si o schimbarea a atitudinii lor. Acum vorbesc foarte respectos! Ele trăiesc intr-un mediu în care se practica foarte mult tradițiile, vrajitoriile și chiar una din ele, pe nume Georgica, practica în trecut asemenea lucruri. Acum vad ca și vorbirea ei s-a schimbat și Dumnezeu lucrează in inima ei! Ultima lecție a fost despre Maria și Marta și s-au regăsit mult în felul de trai al Martei. Au inteles ca au nevoie sa se oprească din timpul lor și sa Il caute pe Domnul și sa stea în prezenta Lui mai mult.

Ne întâlnim cu tinerii în fiecare săptămână, de multe ori zilnic, unii dintre ei fac parte din familia noastră.
Primim mult ajutor din partea lor, chiar si la construtia cladirii bisericiiei. Sunt prezenți și implicați si Ii mulțumim Domnului pentru ei! Impreună cu ei studiem “Cum Sa-l cunoaștem mai mult pe Dumnezeu”, un studiucu întrebări și discuții libere. Avem program de lauda și închinare și dam Slava Lui Dumnezeu prin vocile și inimile noastre.
Ne bucuram pentru ei și ne rugam pentru mântuirea și hotărârea de a-L urma pe Hristos din toată inima.Am distribuit “sămânță buna” împreună cu plicuri de semințe, am facut cu aceasta ocazie vizite si am consolidat astfel relațiile!

Domnul Isus sa binecuvinteze lucrarea Lui și El fie Slăvit! Il lăudam pentru iubirea și dragostea Sa !

Motive de rugăciune:
1) rugati-va pentru femeile de la grup. Dumnezeu sa le cerceteze și sa ia hotărârea de a-L urma dintr-o inima curata.
2) rugati-va pentru tineri, sa fie cercetați de Cuvântul Lui și sa se hotărască pentru Domnul.
3) rugati-va pentru noi relații și oameni noi pe care sa-i abordam și sa legam relații
4) pentru începutul lucrării cu copiii ,pentru resurse materiale și biruință ca sa le vestim Evanghelia
5) rugați-vă pentru lărgirea echipei de plantare și pentru susținere financiara a echipei, cât și a lucrării din Daneasa .

Va mulțumim pentru rugăciuni si susținere financiara, Domnul Isus sa va binecuvinteze !

Articole Recente

Vestea Buna este  pentru toți

Vestea Buna este pentru toți

Vestea buna este  pentru toți, pentru copil, tânăr și adult.Fiți binecuvântați dragi frați și surori în Hristos ! Prin Harul Sau și cu ajutorul Domnului am avut echipa "Cinema pe Roti ",o echipa deosebita de tineri  cu care am făcut programe cu copiii,...

Binecuvântare cereasca

Binecuvântare cereasca

Ieremia 17:7"Binecuvântat să fie omul care se încrede în Domnul și a cărui nădejde este Domnul!" Pace dragii nostri, Ii mulțumim lui Dumnezeu pentru aceasta perioada de vara și pentru dragostea Lui. Ne bucuram deplin de toate binecuvântările Domnului, de purtarea Lui...

Dumnezeu este cu tine în suferință

Dumnezeu este cu tine în suferință

Psalmul 16:1-2 Păzește-mă, Dumnezeule, căci în Tine mă încred!Eu zic Domnului: „Tu ești Domnul meu, Tu ești singura mea fericire!” Pace dragilor și Domnul Isus sa va dea multe binecuvantari de sus și multa sănătate .Vrem sa va povestim despre trei femei pe care le-am...