Slujire Aprilie – Mai 2023 | Marian Stoica

Din slujire, Stoica Marian

Dumnezeul nostru este personal si empatizeaza cu noi atat in impotriviri, cat si in oboseala. Aceasta incurajare doresc sa ne insufleteasca pe toti, iar eu, in linia intai, imi doresc sa imi amintesc constant aceste Scripturi:

Uitați-vă dar cu luare aminte la Cel ce a suferit din partea păcătoșilor o împotrivire așa de mare față de Sine, pentru ca nu cumva să vă pierdeți inima, și să cădeți de oboseală în sufletele voastre. Evrei 12:3

Stoicanesti: Evanghelizare pe strada si in zona apropiata

Vremurile in Romania inca sunt prielnice evanghelizarilor in aer liber, atat organizate, cat si individual. Am fost incurajat sa pot fi de folos in ultima perioada, in ambele forme de evanghelizare. Dar la fel de normal este sa gasesti oameni beti pe strada sau sa auzi tipete de certuri, dracuituri, batjocuri sau ignorare si nepasare fata de mesajul Evangheliei.

Impreuna cu un grup din Germania, am avut mai multe evenimete organizate. Impreuna am dus Evanghelia prin muzica instrumentala si propavaduire in aer liber a Evangheliei.

Stoicanesti: tineri si preadolescenti

In fiecare sambata, cautam sa ne intalnim cu tineri si preadolescenti. Cu cei mai mici ne intalnim impreuna cu copiii nostri si organizam diferite activitati. Cu tinerii, ne intalnim la hochei, moment cand avem discuti despre credinta, prin diferite forme si istorioare. In aceasta faza, consolidam relatia cu ei si ne cunoastem reciproc.

Craiova: pregatire botez, baschet si ucenicie

Pregatirile Botezului Nou Testamental, ne-au adus ocazii deosebite de a cunoaste oameni noi, de a le expune Evanghelia, de a încuraja prin marturiile depuse și totodată de a găzdui această sărbătoare. Zeci de personae au fost alaturi de noi la acest eveniment, atat fizic cat si online.

Craiova: Baschet

Acest eveniment a avut scopul de a ne ajuta sa ne apropiem de Craioveni, printr-un evenimet professional si dde calitate. Atat frati antrenori, cat si calitatea organizari dar si implicare echipei locale, au adus onoare lui Dumnezeu si o marturie buna Biserici. Ne-am bucurat să slujim peste 100 de tineri care au participat, au antrenat și au avut un timp de calitate.

Diane

Sora Diane locuiește în SUA iar bucuria de a o avea alături pentru o lună a fost o mare încurajare. Timpul petrecut cu ea a însemnat investiție în copiii noștri, învățându-i engleză, ne-a slujit personal. Parteneriatul cu ea este o încurajare, rugăciunile ei și bucuria de a fi alături de noi sunt comori deosebite.

Administrativ și Casa Vlad

Slujirea practică îmi aduce bucurie în fiecare ocazie și în diferite forme. De această dată, Dumnezeu ne-a binecuvântat cu scaune pentru clădirea Bisericii Speranța Drăgănești. O altă bucurie sunt bicicletele, alimentele și tricourile noi pe care le-am putut distribui fraților misionari pentru punctele lor de misiune. Aceste resurse vin prin frații din Germania, care iubesc misiunea și oamenii pierduți din Oltenia.

Proiectul CASA VLAD, pentru care am găsit parteneri, a fost o mare încurajare. Slavă Domnului că a făcut o minune! Amenajarea casei, începând de la acoperiș, geamuri, tencuit, compartimentare, gresie, mobilă, toate sunt gata și casa este locuită.

Motive de rugăciune:

  • Creșterea copiilor noștri,
  • Unitate între mine și soție,
  • Protecția Domnului peste noi în perioada 22 iulie – 10 august, când vom fi plecați în concediu.

Distribuie

Articole Recente

Familia Stoica, update dec 2021

Familia Stoica, update dec 2021

Slujirea in sfera darului: un cantec de lauda spre Gloria lui Dumnezeu. Departamentul de misiune.-Asistarea misionarilor prin ajutor umanitar....

Familia Stoica, Septembrie-Octombrie 2021

Familia Stoica, Septembrie-Octombrie 2021

Draga familie in Cristos, Cu bucurie si recunostinta va scriu aceste randuri. Sunt incurajat de bunatatea lui Dumnezeu si reflectand la biruinta pe...

Provocarile, un test al multumirii

Provocarile, un test al multumirii

La moment de partasie si rugaciune, unde am citit Isaia 12, am avut  bucuria sa experimentez in aceasi zi raspunsul Lui Dumnezeu la rugaciune mea....