fbpx

Slujire august 2021

Sep 13, 2021Comani, Din slujire

Pace vouă, dragi noștri frati și surori!

Cu câteva luni în urma am început cateheza în biserica și cateva persoane au venit cu dorința de a-L mărturisi pe Domnul în apa botezului. Printre ele, a fost fata mea, Priscila. Unii au participat cu dorința de a cunoaște mai multe lucruri din Cuvantul lui Dumnezeu, ceea ce ne-a bucurat foarte mult. Inceputul lunii august a adus multă bucurie în casa noastră dar și în familia lui Dumnezeu.

A fost sărbătoare în biserica dar și în cer. Priscila a mărturisit public, in apa botezului si în fata celor văzuți si nevăzuți, ca Isus Hristos i-a iertat păcatele și ca El este Domnul si Stăpânul vieții ei. Spunea Priscila în marturia ei, ca a crescut cunoscând despre Isus, viata si lucrarea Lui, dar nu era ceva personal. La o întâlnire de copii, învățătorul a lansat o provocare. Cine dorea ca Isus sa vina în viata lui, sa se roage dar sa fie sincer în inima lui. Atunci a înțeles ca e momentul în care sa își pună viata în mana Lui. Chiar dacă era un copil Dumnezeu a lucrat in inima ei și a înțeles ca are nevoie de El. Slavit sa fie Numele Lui!
Odata cu trecerea timpului, puteam vedea schimbări în viata ei si chiar la un moment dat cerea botezul, dar la momentul acela am considerat ca parinti, ca este bine sa mai astepte. Vedeam odata cu trecerea timpului, cum dorinta ei de a se boteza se intensifica. Niciodată nu am făcut presiune pe ea în se boteza. Am lăsat ca Dumnezeu sa facă aceasta lucrare în inima ei, și a facut-o. A fost foarte emoționant pentru mine personal, ca tata, sa o botez, dar emoția era dominata parca de bucurie. Au luat parte la eveniment frati din biserica, alții au fost invitați de catre Priscila, alții au venit din curiozitate si Cuvantul lui Dumnezeu a fost predicat, Vestea Buna a fost auzita de fiecare dintre participanti. Rugati-va ca Samanta sa rodească în inimile lor. Rugați-va și pentru Priscila, mai ales acum la începerea noului an școlar, Dumnezeu sa o ajute sa fie o lumina în clasa ei, pentru colega ei,  pentru profesori. Dumnezeu sa ii dea intelepciune în orice decizie pe care o ia și discernământ în a cunoaște binele și raul. 

Totodată, ne-am bucurat pentru pocăință sorei noastre Simona. Cu câțiva ani în urma, Simona a luat decizia de a-L urma pe Domnul dar mai apoi  în anumite circumstanțe a ales sa plece din biserica și sa trăiască cu un băiat cu care s-a căsătorit și are 3 copilasi. De 3 ani, a început sa vina din nou la biserica. A început sa vorbească cu Veronica, soția mea, despre regretul pe care il are în inima, ca a trăit intr-un fel în care nu L-a onorat pe Dumnezeu și că nu a fost o mărturie pentru cei necredinciosi. Mare ne-a fost bucuria sa vedem cum intr-o duminica, s-a ridicat în biserica, a mers în fata și s-a pocăit de modul păcătos de trăire pe care l-a avut în tot acest timp și si-a exprimat dorința de a fi reprimita în biserica. In aceeasi zi in care Priscila scria cererea de membralitate prin botez, Simina scria crererea de membralitate prin pocainta.

Multumim pentru sustinerea voastra in rugaciune si apreciem implicarea voastra pentru care Domnul va va rasplati.

Motive de rugaciune

  • Priscila si Simona si ceilalti oameni care vin la biserica, Dumnezeu sa lucreze in viata lor
  • Izolatia cladirii bisericii inainte de iarna – mai avem jumatate din cladirea bisericii neizolata, lucru care conteaza foarte mult pe perioada iernii

Poze din Slujire

Articole Recente

Ucraina și de ce ???

Ucraina și de ce ???

In vremurile in care ne aflam, imi vin in minte doua versete care redau foarte bine starea inimilor noastre

Raport Misiune Decembrie 2021

Raport Misiune Decembrie 2021

In vremurile in care ne aflam, imi vin in minte doua versete care redau foarte bine starea inimilor noastre