Slujire August 2023 – Costea Raul

Sep 8, 2023Costea Raul, Din slujire

“Nimeni nu știa că am gânduri suicidare.”

Asta a spus o tânără în public, la tabăra de tineri, în timp ce mărturisea că s-a luptat mult să accepte dragostea lui Dumnezeu. Din cauza legalismului și a abuzului spiritual din viața ei, credea că nu va putea niciodată să-L mulțumească pe Dumnezeu. Se gândea că ar fi mai ușor să-și ia viața decât să continue să încerce să-I fie pe plac. Dar, în acea noapte, în tabăra de tineri, a acceptat dragostea lui Dumnezeu și a mărturisit că a experimentat ceva ce nu mai trăise până atunci. Tot atunci, mulți tineri au mărturisit ceea ce Domnul făcea în viețile lor și cum El i-a eliberat de păcate și vinovăție. S-au luat multe decizii de a-L primi pe Hristos și de a-L mărturisi public prin botez.
Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care v-ați rugat pentru tabăra de tineri, cât și pentru donațiile voastre.

Festivalul Familiei

Luna trecută, a avut loc în centrul Craiovei, unul dintre cele mai mari evenimente evanghelice organizate aici. Evanghelia a fost vestită doua seri la rând, în cadrul evenimentului Festivalul Familiei. De asemenea, un grup din SUA, implicat în organizare,  a mers  în timpul săptămânii în diferite cartiere pentru a vesti Evanghelia. Biserica noastră a organizat și un eveniment follow-up pentru cei care au dorit să afle mai multe despre noi și despre implicarea noastră în comunitate.

Slujire Tineri

În fiecare sâmbătă, sunt tineri noi care vin la evenimentul nostru săptămânal. O echipă din cadrul Adventures in Missions, venită pentru misiune pe termen scurt, ne-a ajutat să organizăm un eveniment numit America’s Got Talent. Am reușit să legăm relații noi cu tinerii care au participat. Cu unii dintrei ei ne-am întâlnit ulterior și individual. Suntem bucuroși să vedem că vor să cunoască mai mult despre Dumnezeu. Tot cu ajutorul acestei echipe, am organizat în Balș, un program evanghelistic în cadrul căruia am dăruit ochelari de vedere.

Echipa Misionara pe termen Scurt

Echipa Misionara pe termen Scurt

De asemenea, am fost vizitați de o echipă din Marea Britanie, care ne-a ajutat să organizăm o seara pentru tineri în cadrul căreia s-a servit pizza tuturor celor prezenți. Ei au slujit și în cadrul întâlnirii noastre de duminică.
Suntem foarte recunoscători pentru echipele pe termen scurt care vin să lucreze alături de noi pentru a invita alte persoane la evenimentele bisericii și la grupurile de ucenicie.

Cereri de rugăciune

  • Rugați-vă pentru cei care doresc să fie botezați. Rugați-vă să rămână tari în credință, când aceasta le este pusă la încercare.
  • Lăudăm pe Dumnezeu pentru cei au început să doneze 25$ pe lună. Încă avem nevoie de aproximativ 20 de persoane care să doneze lunar 25$ pentru fondul nostru de misiune.
  • Ne-am dori să fim vizitați în fiecare lună de o echipă pe termen scurt care să vină să lucreze alături de noi.
  • E2E, programul nostru de formare misionară, începe în septembrie. Rugați-vă pentru fiecare dintre studenții care vor participa.
  • În septembrie, voi face o călătorie misionară în Salonic, Grecia. Rugați-vă pentru siguranță, îndrumare și înțelegerea voii lui Dumnezeu.


Distribuie

Articole Recente

Slujire iunie 2023 – Costea Raul

Slujire iunie 2023 – Costea Raul

Botez Iunie 2023 Craiova Lăudăm pe Dumnezeu pentru cele 5 persoane care au ales să-L urmeze pe Domnul prin botez pe 4 iunie. Botezul lor a fost o...

Oare merita?

Oare merita?

Pasiunea vieții mele este să fac ucenici după modelul lui Isus. Așadar, activitățile mele se desfășoară în această sferă; fie că este vorba despre...

Botez Craiova nov 2022

Botez Craiova nov 2022

Veronika Eu sunt Veronika și am 15 ani. M-am născut într-o familie creștină într-un oraș frumos dinsudul Ucrainei, Mykolaiv. Sunt a treia fiică din...

Raul Costea – Newsletter nov 2022

Raul Costea – Newsletter nov 2022

Echipat pentru a Echipa Programul E2E (Echipat pentru a echipa) îi pregătește pe studenți să devină misionari sau îi echipează pe actualii...

Ioan 3:16

Ioan 3:16

“…ca să înfățișăm pe orice om desăvârșit în Hristos Isus. Iată la ce lucrez eu și mă lupt după lucrarea puterii Lui, care lucrează cu tărie în...