fbpx

Slujire Comani – Decembrie 2022

Jan 13, 2023Comani, Din slujire

Și în Decembrie am primit din bunătatea Lui, har după har.
Nu meritam nimic, dar Domnul revarsă peste noi har după har. El sa ne ajute ca zilnic sa vedem lucrul acesta. Luna decembrie a fost o luna foarte aglomerata pentru familia noastră, pentru ca am fost implicați cu toții în slujire, fiecare cum am putut. Încă de la jumătatea lunii noiembrie, am avut împreună cu noi pe Kendall, un prieten de familie dar și partener. Datorită sprijinului său financiar, am putut avea o ieșire cu femeile cu care soția mea lucrează îndeaproape, la restaurant. Au fost în jur de 15  femei care s-au bucurat sa nu mai fie ele cele care slujesc la mese, ci ele sa fie slujite. Mulțumim Domnului pentru aceasta binecuvântare!

Ajutați de organizația Completing the Task, am reușit să binecuvântăm cu alimente, 25 de familii, înainte de Crăciun. Mulțumim pentru sprijin! Domnul sa le răsplătească!

Ca in fiecare an, în preajma Sărbătorilor de Crăciun ducem Vestea Buna prin colinde. Așadar, am organizat un eveniment la biserica și cu ajutorul unui grup al Bisericii Speranța din Drăgănești, în cadrul căruia au slujit și fiicele noastre, am avut o seara de colinde. Dar totodată, am avut și un grup al biserici din Sebeș, oraș din nordul României, care an  de an ne ajuta în slujire, prin  colinde la casele oamenilor din sat.
A doua zi de Crăciun, obișnuim sa petrecem cu familia fratelui meu Raul, dar anul acesta am fost în jur de 25 de persoane în jurul mesei. Sa fim împreuna din nou, a fost un mare har. Înainte de Anul Nou, l-am dus pe prietenul nostru Kandel la aeroport. A ajuns cu bine în America. Slavă Domnului!
Trecerea dintre ani am petrecut-o împreună cu Biserica Speranța din Craiova.

Mulțumim celor care ați fost alături de noi pe parcursul întregului an. Domnul sa va binecuvânteze viețile cu multe binecuvântări cerești și pământești. Un An Nou Binecuvântat și fie ca in anul 2023 sa fiți purtați în carul de biruință al Domnului Isus!

Distribuie

Articole Recente

Un Crăciun Luminat pentru o familie din Ucraina

Un Crăciun Luminat pentru o familie din Ucraina

De când a început războiul, și ne-am implicat în a-i slujii pe ucraineni, am avut darul sa transportam peste 300 de ucraineni si sa cazam peste 60 de persoane Am făcut peste 90 000 de km și parcă nu eram complet. Asta pentru ca mi-am dorit sa am pe cineva și pe termen...

Slujire Comani – Noiembrie 2022

Slujire Comani – Noiembrie 2022

Ne îndreptăm către sfârșitul anului 2022 și uitându-ne în urma, de-a lungul anului, vedem credincioșia Lui Dumnezeu și pentru asta Îi suntem veșnic recunoscători. În fiecare zi Dumnezeu, a fost acolo sa lucreze atât în viețile noastre cât și în ale altora. A fost...

Slujire Comani iunie 2022

Slujire Comani iunie 2022

In vremurile in care ne aflam, imi vin in minte doua versete care redau foarte bine starea inimilor noastre

Ucraina și de ce ???

Ucraina și de ce ???

In vremurile in care ne aflam, imi vin in minte doua versete care redau foarte bine starea inimilor noastre