Slujire locala ianuarie 2022

Oct 12, 2021Din slujire, Local

Devotional

Simone , fiul lui Iona, Ma iubesti tu mai mult decat acestia?” Ioan 21:15

Aceast dialog initiat de Domnul Isus cu cel care s-a lepadat de El, ne arata ca dragostea Lui fata noi este asa de mare. Dragostea Lui este arata si fata de tine care poate ai parte de falimente in relatia ta cu Dumnezeu si te cheama sa te smeresti, sa-ti ceri iertare ca sa fi reabilitat. Nu este dragoste mai mare decat cea aratata la cruce prin jertfa de pe Calvar.

Bunatatea Lui Dumnezeu ne cheama la pocainta, spune Scriptura in Romani 2:4. Chiar daca pacatul ne-a distrus imaginea si a adus consecinte pe termen lung in viata noastra, Dumnezeu ne cheama la pocainta. Chiar daca cineva este in varsta si poate spune ca nu mai poate avea parte de o schimbare deoarece amprenta pacatului este vizibila in viata acestei persoane, Dumnezeu te cheama la pocaina. Chiar daca te-ai pocait de mult timp si te-ai obisnuit cu biserica, cu Biblia si alte actvitati ce tin de biserica, Dumnezeu te cheama si pe tine la pocainta asa cum l-a chemat si pe Petru, unul din cei 12 ucenici. Chemarea la pocainta este actiunea prezenta a Lui Dumnezeu in dreptul pacatasilor si care cere un raspuns.

Ne rugam sa raspundem chemarii Domnuluui de a ne pocai, ne rugam pentru cei care au auzit Evanghelia sa raspunda chemarii Domnului Isus.

Misiune

Anul acesta ne-am propus cateva activitatai saptamanale in ce priveste Evanghelizarea celor neconvertiti:

Evanghelizarea saptamanala a adultilor si a tinerilor din orasul Draganesti si in alte puncte de misiune ale bisericii noastre. Ne dorim sa iesim pe strada,sa vizitam oameni si sa prezentam unele materiale cu caracter evanghelistic in mediul on line

De asemenea ne am propus sa avem doua evenimente evanghelistice pe an, unul in iarna iar altul in toamna. In aceste evenimente, la nivel de misiune, ne dorim sa invitam oameni din fiecare localitate din zona noastra de misine pentru a auzi Evanghelia.
Intetionam sa dezvoltam relatii cu oamenii din orasul nostru invitandu-i la diferite activitati de socializare cu scopul de a le prezenta Evanghelia.

Si in luna aceasta am continuat sa mergem pe strada sa impartasim Evanghelia, impreuna cu fratele Ilie Contiu in diferite localitati ; Draganesti,Berindei,Stoenesti si Pestra. Ne rugam pentru cei care au auzit Evanghelia!

Biserica Locala

Ca Biserica dorim sa expunem constant oameni la Evanghelie si ucenicizam noii convertiți. Evanghelizam prin relații, vizite, prin discuții unu la unu cu scopul de a îi vedea convertiți ca apoi să intre într-un proces de ucenicizare prin care să crească în cunoștința și trăirea creștină. Avem nevoie de rugăciune, resurse umane și asistență în împlinirea acestui scop.

Dorim ca atât frații cât și surorile din biserica, să creeze un cadru de socializare cu cei care fac parte din cercul lor de prieteni din afara bisericii cu scopul de a fi evanghelizați.
Ne rugăm pentru resurse financiare, diversitate și continuitate în împlinirea acestui scop.

Ucenizicare

Fiecare membru al bisericii noastre este prins intr-un grup de ucenicie care are loc in fiecare saptamana in ziua de Vineri.

Consilierea pe categorii de vârstă

Ne propunem ca bătrânii, tinerii, familiști sau nefamiliști să aibă parte de consiliere pentru a depăși anumite obstacole cu care se confruntă la un moment dat. Pentru acest lucru avem nevoie de oameni bine pregătiți, materiale de studiu, conferințe sau seminarii.

Ajutorarea unor familii în nevoie.

Dorim ca în fiecare lună să ajungem la 20 familii în nevoi cu un pachet cu alimente de baza. De asemenea prin programul “Home Care” ajutam batranii la casele lor si incercam sa ii ajutam si prin a le cumpara lemne in perioada de iarna

Rugati va pentru noi!

Pastor Șerban George

Distribuie

Articole Recente

Scrisoare misionara Februarie 2023

Scrisoare misionara Octombrie 2023

Misiune și Evanghelizare Luna aceasta am continuat să vestim evanghelia în diferite localități din misiunea bisericii noastre. Săptămânal avem întâlniri regulate de ucenicie în localitățile Berindei, Pestra și Gostavatu. De asemenea, în zilele de miercuri, joi și...

Scrisoare misionara Februarie 2023

Scrisoare misionara Februarie 2023

Viata personala și de familie Intelelciunea este aratata prin tacere. Vorbe multe, argumente, uneori manipulare, anatemizarea persoanelor sau spiritualizarea lucrurilor…Toate acestea pot avea loc in conversatiile noastre cu ceilalti, pentru arata ca stim chiar si...

Scrisoare misionara Noiembrie 2022

Scrisoare misionara Decembrie 2022

Viata personala și de familie Lucrul cu oamenii nu este întotdeauna ușor, ci uneori este provocator. Pe de-o parte, lucrul împreuna cu alții scoate în anumite situații în evidența, egoismul tău și mentalitatea individualistă și chiar un spirit neiertător. In acest...