Stoenesti – Martie 2021

Apr 4, 2021Din slujire, Stoenesti

?

Devotional

Binecuvantat sa fie Domnul care este bun cu noi si bunatatea Lui se innoieste in fiecare zi.
Bunatatea lui se arata prin faptul ca a binevoit sa ne descopere mantuirea Lui prin Isus Hristos, Fiul Sau. Bunatatea Lui este aratata si prin faptul ca El cheama pe toti pacatosi sa vina la El ca sa fie iertati.
Nu avem nici un merit pentru toate lucrurile bune de care avem parte, este doar Harul Sau. Ne rugam ca acest Har sa fie revarsat peste noi astfel incat sa intelegem ca este sursa eficientei noastre in slujba Lui.

Evanghelizare

Luna aceasta, am continuat sa slujim in diferite localitati cum ar fi Berindei, Gostavatau si Stoenesti, Am stat de vorba cu diferiti oameni carora le-am impartasit Evanghelia. Am ntalnit un om care ne-a aratat ca are o Biblie si alte carti pe care le citeste si spunea ca se roaga lui Dumnezeu. Am fost placut surprinsi ca are deschidere spre cele religioase si vorbea cu mare drag despre Dumnezeu. Rugati-va pentru acest om ca Domnul sa-i deschida inima si sa cunoasca mantuirea Lui.

Uncenicie

De asemenea, am continuat sa ne intalnim in grupuri de ucenicie. Saptamanal ne intalnim in astfel de grupe in diferite locatii; Stoenesi, Gostavatu si Pestra. Focalizarea noastra in astfel de intalniri este pe cei credinciosi. II ajutam sa cunoasca mai bine Scriptura si sa transforme principiile Scripturii in actiuni concrete. Ne bucuram sa vedem rezultate in urma acestor intalniri, prin marturia de viata a celor credinciosi.
Domnul sa-i binecuvanteze sa aiba relatii bune intre ei iar aceste relatii sa creeze climatul pentru a marturie eficienta in afara.

In biserica din Stoenesti am organizata o agapa in timpul careia am avut partasie la masa dar si din Cuvant.
Rugati-va pentru oamenii de aici, sa nu fie descurajati de efectele acestui virus si sa gaseasca in Domnul curajul de a merge inainte.

Implicare in comunitate

Prin Harul Domnului am reusit sa oferim oamenilor din Gostavatu, Pestra si Stoenesti cateva plicuri cu seminte plantat in gradina, un calendar pentru anul in curs si totodata, am avut ocazia sa vorbim cu ei despre Domnul.
Ne rugam ca toti care au intrat in contact cu noi prin acest proiect sa putem pastra legatura cu ei si astfel sa putem avea influenta in viata lor.

Ajutorarea celor aflati in nevoie

Dorim sa venim in ajutorul celor in nevoi care sunt neputinciosi atat din punct de vedere fizic cat si material.
Batranii din imagine au nevoie de ajutor. Este vorba de Nea Tita si tanti Leana. El orb, iar ea paralizata. Nea Tita, cu greu isi poate face treaba prin casa ajutandu-se de un baston. Ne rugam pentru a avea posibilitatea de a-l ajuta sa se opereze la ambii ochi pentru a putea vedea din nou. De asemenea ei nu au lumina in casa si duc lipsa de multe alte lucruri.
Rugati-va pentru acesti batrani!

Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo

Articole Recente

Dumnezeu ne cheama la ascultare

Dumnezeu ne cheama la ascultare

Devotional Dumnezeu ne cheama la ascultare. Suntem in tensiunea creata de lumea in care traim, cu valorile pe care le promoveaza si nevoia de a asculta de Dumnezeu in toate lucrurile. Dincolo de a face ceva pentru Dumnezeu, El doreste ascultarea si supunerea...

Stoenesti – Aprilie 2021

Stoenesti – Aprilie 2021

Ne bucurăm de fiecare dată când putem să slujim oamenii din comunitatea noastră. In felul acesta putem fi lumini și Dumnezeu este glorificat.Unii dintre oamenii care au parte într-un mod special de un ajutor neașteptat sunt tanti Leana și nea Tita, asa cum sunt...

Stoenesti – Noiembrie 2020

Stoenesti – Noiembrie 2020

Devotional Dumnezeu este credincios, El nu se schimba in functie de imprejurari, ba chiar imprejurarile sunt mijloace prin care El Isi implineste voia Lui. Suntem in pandemie si poate multi dintre noi suntem afectati de acest lucru fie fizic, cu probleme de sanatate,...

Stoenesti – Octombrie 2020

Stoenesti – Octombrie 2020

Rugaciune si Multumire Multumim Lui Dumnezeu pentru bunatatea Lui care se arata fata de noi in fiecare zi!Multumim pentru ca ne a cautat pe noi, cei pierduti in pacatele noastre. Am fost gasiti si acum suntem ai Lui.Ne bucuram de iertarea oferita si de o perspectiva...

Stoenesti – Septembrie 2020

Stoenesti – Septembrie 2020

Ii dam slava Domnului pentru bunatatea Lui Recunoastem harul si bunatatea Lui Dumnezeu care se arata fata de noi in fiecare zi. Ne-am gandit zilele acestea ca atatia frati de-ai nostri s-au inbolnavit de acest virus si unii chiar au murit lasand in urma lor familii si...

Stoenesti – August 2020

Stoenesti – August 2020

Caci noi suntem lucrarea Lui si am fost ziditi in Hristos Isus pentru faptele bune pe care Le-a pregatit Dumnezeu mai dinainte, ca sa umblam in ele. Efes.2.10 Avem bucuria sa impartasim din lucrarea din zona de misiune pe care ne-a încredințat-o Domnul.Prin...