Stoica Marian

Misionar

Familiea Stoica: Marian, Andrea, Rut-Naomi, Iosif-Timotei, Ben-David, Ana-Lea

Slujire locală

Slujjrea mea în Drăgănești presupune evanghelizarea tinerilor cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani într-un mod natural. Organizez diferite evenimente și activități specifice vârstei lor cu scopul de a le prezenta Evanghelia și de a-i ajuta pe cei ce doresc să-L cunoască mai mult pe Dumnezeu, să se întegreze în biserica locală.

În perioada în care au loc întâlnirile de studiu biblic săptămânale ale bisericii, ne întâlnim la mine acasă și avem discuții despre Vestea Bună a mântuirii și despre implicațiile ei în viețile noastre.

Slujire în Departamentul de misiune

În cadrul departamentului de misiune:

  • îi asist în slujire pe ceilați misionari ai bisericii noastre prin coordonarea echipelor care vin să ne viziteze pe termen scurt.  Sunt responsabil de asigurarea traducerii, transportului, cazării dar și de alte aspecte administrative.
  • incurajez implicarea altor credincioși în misiunea bisericii Speranța, slujire care presupune călătorii în țară și în Europa
  • motivez alți credincioși în a deveni ambasadori ai slujirii misionare pe care o desfășurăm
  • stabilesc parteneriate între credincioși sau biserici care să încurajeze răspândirea Împărăției lui Dumnezeu în sudul României

Slujire zonală, Dăneasa

Este dorința și misiunea mea să contribui la consolidarea echipei de slujire din Dăneasa. În sensul acesta mă ocup de echiparea și promovarea Marianei Vlad, ca lucrător social.
În anul 2008 am inițiat un proiect de construire a unei clădiri multifuncționale. Progresul este încurajator, de aceea voi continua să-mi aduc aportul la finalizarea lucrărilor dar și la administrarea viitorului centru de misiune.

PROIECTE

Painea cea de toate zilele

O hala multi functionala in Pestra, care are ca scop crearea de locuri de munca si atragerea de resurse pentru misiunea noastra.

NOUTĂȚI DIN SLUJIRE

Fii alături de noi

Rugaciunea, sprijinul si incurajarile voastre ne ajuta sa mergem mai departe!

Contact

Tel. +40766816725
Email : mantuit@yahoo.com