Stoica Marian dec 2020

Din slujire, Stoica Marian

 A ne Increde in Dumnezeu este o decizie, o alegere pe care trebuie sa o luam. In fiecare zi suntem expusi provocarilor iar acestea pot sa ne doboare  sau sa na ne creasca credinta.
Definitia Ingrijorarii: Ingrijorare este consumatorul timpului prezent, intunecandu-mi oportunitatile de maine prin grijile de ieri.

Ana-Lea- Operatie
Mezina familiei noastre, Ana-Lea, anul acesta a avut doua interventi chirungicale la spitalul Oftalmologic de urgenta Bucuresti.  Interventia a insemnat scurtarea ploapei ochiului stang. Pentru a impiedica in viitor dezvoltarea unui comportament, in pozitionarea capului de a privi in sus, sau obstructionarea vizuala. Suntem programati sa revenim in iunie 2021 pentru control. In tumultul pandemiei si provocarile care le-a adus, Dumnezeu ne-a protejat si a dat izbanda. Va multumim pentru rugaciunile voastre. Am ramas sanatosi pe tot parcusul acestor evenimente.   

Ce urmeaza?
Cu emotie si o masura de tristete, incheiem capitolul din ultimi 14 ani-lucrarea din Daneasa. Anul 2021 incepe cu provocarea unui nou capitol din viata noastra, acela de intelegere care este voia Lui Dumnezeu pentru noi in slujire. Atat in ultimi doi ani cat si in 2021, o parte a lucrarii noastre a fost si va continua in departamentul de misiune al Biserici Speranta.

Iata cateva randuri despre slujirea noastra.
Asistarea misionarilor inseamna, slujire pe teren in evanghelizare alaturi de ei, dar si in alte forme. 

Echipe pe termen scurt
In cele doua calatori anuale de promovare in tara, caut voluntari pentru aceste slujiri. Perioada primei calatorii este la inceputul lunii Februarie, pana la jumatatea lui Martie pentru proiectele de primavera-vara. Iar a doua calatorie, in luna August,  pentru proiectele de sarbatori. Aceste calatorii dureaza 7-10 zile, iar  proiectele sunt:

Sezonul de primavara-vara 

Calendarul Viata, o unelta evanghelistica prin care ajungem in contact cu oameni din toate categoriile sociale. La sate mergem din poarta in poarta iar in orase, calendare combinate cu masti si literatura evanghelistica. Anul acesta am procurat 7000 de calendare. 

Samanta Buna- un pachet care cuprinde devotional si 3 plicuri de seminte diferite.

Punctele de misiune si slujirea din Craiova au beneficiat de aceste proiecte cat si asistenta in diferite proiecte evanghelistice dar  si proiecte sociale:  alimente, haine si mobila  din Germania prin intermediul partenerul nostru Radu. 

Sezonul de sarbatori.

Cadouri pentru evenimentele de Craciun 2020. Am reusit sa procuram resurse financiare pentru cadouri, dar si cadouri pregatite. Aproximativ 1000 de copii au fost slujiti.

Echipe care au venit la colindat si la diverse slujiri. Munca de promovare, organizare, cazare, mancare le-am acoperit peste 80% noi ca familie.

Grupul de casa Pentru grupul evanghelistic, care se intalneste la noi acasa in fiecare sambata, de sarbatori am reusit sa ii binecuvantam cu hanorace si incaltaminte noi, cumparate impreuna. Ca familie, am inițiat o slujire a tinerilor, invitandu-i pe fiecare la masa impreuna cu toata familia lor. Oportunitate prin care vrem sa ne imprietenim cu ei si sa ii invitam la biserica.

Motiv de rugaciune:

  • Protectia familiei noastre
  • Intelegerea voii Lui Dumnezeu in noua slujire|
  • Mantuirea tinerilor de la grup
  • Usi deschise in evanghelizarea altor tineri
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo

Articole Recente

Provocarile, un test al multumirii

Provocarile, un test al multumirii

La moment de partasie si rugaciune, unde am citit Isaia 12, am avut  bucuria sa experimentez in aceasi zi raspunsul Lui Dumnezeu la rugaciune mea. La acest timp de rugaciune m-am rugat pentru incredere si credinta in El in mijlocul provocarilor care vor veni. Ziua...

Stoica Marian feb 2021

Anii prin care trecem si care se scurg peste noi, sunt de la Dumnezeu, sunt un cadou.Mama mea a implinit 70 de ani in ianuarie. O varsta plina de binecuvantari, provocari, amintiri si iar provocari. In urma cu cateva luni a trecut printr-un accident vascular care a...

Stoica Marian sept-oct 2020

Stoica Marian sept-oct 2020

In urma ca cativa ani, ca student la Alege Viata, am avut o tema care implica sa scriu tatalui meu o scrisoare. Relatia pe care o am acum cu el se datoreaza Tatalui cersc care m-a ajutat sa iert si sa il primesc inapoi in viata si familia mea. Din acea scrisoare imi...

Stoica Marian iulie-august 2020

Stoica Marian iulie-august 2020

Atunci, toți cei ce se încred în Tine se vor bucura, se vor veseli totdeauna, căci Tu îi vei ocroti. Tu vei fi bucuria celor ce iubesc Numele Tău Draga familie în Cristos, ne bucurăm de bunatatea Lui Dumnezeu și interesul vostru pentru lucrarea Domnului la care am...

Stoica Marian Mai-Iunie 2020

Stoica Marian Mai-Iunie 2020

Draga familie in Cristos, doresc sa incep prin a va incuraja, cu urmatorul gand: Vine Domnul, Maranata! Este adevarat ca vine si nu zaboveste, iar pentru noi, copiii ai Lui, anul acesta si cei care vor urma, vor fi tot mai provocatori, iar credinta noastra tot mai...

Stoica Marian Martie Aprilie 2020

Stoica Marian Martie Aprilie 2020

Draga familie in Cristos, va multumim pentru rugaciunile si sprijinul vostru. Cristos a inviat!Luna Aprilie nu a insemnt, doar o noua prelungire a stari de urgenta si a distantari sociale, dar si prelungirea provocarii la nivel de misiune/slujire .Socializarea si...