Stoica Marian feb 2021

Din slujire, Stoica Marian

Anii prin care trecem si care se scurg peste noi, sunt de la Dumnezeu, sunt un cadou.
Mama mea a implinit 70 de ani in ianuarie. O varsta plina de binecuvantari, provocari, amintiri si iar provocari. In urma cu cateva luni a trecut printr-un accident vascular care a afectatot pe partea de memorie. Felul in care Dumnezeu ne-a inconjurat de oameni si solute in mijlocul pandemiei, a fost unul supranatural. Cel mai mare miracol a fost, sa gasim un frate doctor sef, pe sectia de neorologie unde nu doar ca mama a putut fi internata dar si slujita medical si spiritual de catre fratele Doctor. In ora internari, Dumnezeu ma incurajat prin gura fr Doctorului astfel ,, dute acasa o sa am grija de ea ca de mama mea“ si glorie Domnului asa a fost.Astfel am primit raspuns la rugaciuni si zilnic vedem progress in recuperarea mamei mele. Va multumim pentru rugaciunile voastre, Dumnezeu sa va binecuvateze si sa va foloseasca.

Calendarul Viata 2021

Impreuna cu copii nostri si cu fratele Ilie din Sibiu, am mers din poarta in poarta, astfel am incheiat proiectul in Ianuarie, acoperind cartierul nostru unde locuim, compus de 200 de case. Acest proiect in 2020 a insemnat 5000 de caledare distribuite misionarilor Biserici Speranta pentru punctele lor de misiune.

Grupul sa fim oameni

,,Sa fim oameni“ S-a intalnit regulat in fiecare Sambata, am mancat, jucat citit si invatat din scripturi despre multe subiecte. In luna Ianuarie am iesit impreuna la zapada. Statiunea Azuga a fost o alegere deosebita. Nu doar datorita faptului ca am avut zapada si un timp bun in scriptura, dar si bucuria sa revin in orasul copilariei mele si al locului unde am fost in scoala primara.

Hala ,,Painea ce-a de toate zilel`

In fiecare luna mai inaintam cu un pas si cu fiecare izbanda proiectul prinde tot mai mult contur. La fel ca si splendoarea unei Stalactita, a carei forma nu poate fi influentata, grabita sau dirijata asa vad fiecare pas in care Dumnezeu ne-a ajutat si condus. Am terminat peste 80 la suta, cu procedurile pentru curent. Asteptam evaluarea celor de la CEZ si actele pe care ei trebuie sa le elibereze. Fratele Radu a putut sa procure in Germania PRIMUL UTILAJ, component necesar productiei de brighete/peleti.

Proiectul Samanta buna si calatoria de promovare

In Luna Februarie am inceput pregatirile pentru proiectul Samanta Buna. In luna Martie vom incepe distribuirea a acestor 3500 de pachetele in punctele de misiune a-le Biserici Speranta.
Aceste pachetele sunt o unelta evanghelistica prin devotionalul care va fi dat, dar si prin ocazia de a vorbi cu oameni. Si o binecuvantare sociala pentru ca le oferim oamenilor seminte pentru gradina.
Fiecare pachet costa 8 ron, resurse pe care le-am adunat partial din promovarea care am facuta in februarie vizitind biserici sau slujitori lor. Iata itinerariul acestei calatori: Draganesti-Cugir-Deva-Timisoara- Cluj-Bistrita-Beclean-Draganesti-Olt. 1780 de kilometri, pe parcursul a 5 zile. Glorie Domnului fara incidente. In urma intalnirilor avem posibili voluntari pe termen scurt in misiune si parteneri pe termen lung.

[simple_google_photos_grid album-url=”#” number-photos=”30″ number-photos-per-row=”5″ cache-interval=”0″]

Distribuie

Articole Recente

Slujire iunie- august 2023 | Marian Stoica

Slujire iunie- august 2023 | Marian Stoica

Vizita în Germania Anul acesta, în cadrul vizitei mele în Germania, am avut parte de momente încurajatoare și pline de amintiri frumoase. Pe lângă...

Familia Stoica, update dec 2021

Familia Stoica, update dec 2021

Slujirea in sfera darului: un cantec de lauda spre Gloria lui Dumnezeu. Departamentul de misiune.-Asistarea misionarilor prin ajutor umanitar....