Stoica Marian iulie-august 2020

Din slujire, Stoica Marian

Atunci, toți cei ce se încred în Tine se vor bucura, se vor veseli totdeauna, căci Tu îi vei ocroti. Tu vei fi bucuria celor ce iubesc Numele Tău

Draga familie în Cristos, ne bucurăm de bunatatea Lui Dumnezeu și interesul vostru pentru lucrarea Domnului la care am fost chemați în Oltenia.

Anul acesta Dumnezeu ne-a binecuvântat, cu posibilitatea de a ne bucura de familia noastra in Germania dar si de frații și surorile pe care le-am vizitat. Am putut împărtășit cu ei lucrurile pe care Dumnezeu le face in viata noastra si misiunea unde ne-a chemat sa slujim.

Timpul nostru în Germania a însemnat următoarele: concediu, control medical, prezentare a lucrării în Biserici și cu farti individual.

Multumim Lui Dumnezeu suntem bine sanatosi si fara cari dentare. Ruth Naomi și Iosif Timotei a parcurs un nou nivel de înot și ne-am plimbat foarte mult în zona impadurita unde socri noștri locuiesc.

Eu am reușit sa citesc multe capitole din Biblie în tandem cu comentariu cultural istoric pentru fiecare din ele. Andrea a savurat din plin sa fie cu familia și cultura ei.

În ciuda restricțiilor și a tensiuni din pricina covid 19, ne-am bucurat de o atmosfera relaxata și primitoare in randul bisericilor. A fost o bucurie sa putem sa ne revedem, sa ne rugăm cu ei si sa le lasam noi informații si provocari din viata personala si de lucrare.

Motive de rugăciune Septembrie-Octombrie

  • Proiectul: Painea cea de toate zilele. Dorim sa incepem montarea și finalizarea halei. Avem toate aprobările iar structura și tabla este restaurată. Hala va fi izolată și acoperita cu un rand nou de tabla culoare verde.
  • Activități evanghelistice locale cu Biserica, prin discuții pe strada și evenimente, calendarele Viața 2021
  • Grupul evanghelistic. Prin diferite activități pentru adolescenți ne dorim sa incepem grupul evanghelistic la noi acasă.
  • Promovarea și unei calatorii în nordul României, de promovare a proiectelor de iarna
  • Cadouri de crăciun
  • Echipe de Colindatori

Va mulțumim pentru rugaciunile voastre de care suntem dependenți!

Va invit sa îmi scrieți pe Facebook, dacă doriți sa vedeți imagini și clipuri video, din progresul și minunile pe care Dumnezeu le face.

[simple_google_photos_grid album-url=”https://photos.app.goo.gl/un62hrezrcPANyxf9″ number-photos=”30″ number-photos-per-row=”4″ cache-interval=”0″]

Distribuie

Articole Recente

Familia Stoica, update dec 2021

Familia Stoica, update dec 2021

Slujirea in sfera darului: un cantec de lauda spre Gloria lui Dumnezeu. Departamentul de misiune.-Asistarea misionarilor prin ajutor umanitar....

Familia Stoica, Septembrie-Octombrie 2021

Familia Stoica, Septembrie-Octombrie 2021

Draga familie in Cristos, Cu bucurie si recunostinta va scriu aceste randuri. Sunt incurajat de bunatatea lui Dumnezeu si reflectand la biruinta pe...