Stoica Marian Mai-Iunie 2020

Din slujire, Stoica Marian

Draga familie in Cristos, doresc sa incep prin a va incuraja, cu urmatorul gand:

Vine Domnul, Maranata!

Este adevarat ca vine si nu zaboveste, iar pentru noi, copiii ai Lui, anul acesta si cei care vor urma, vor fi tot mai provocatori, iar credinta noastra tot mai testata. Observand evenimentele la nivel mondial, dar nu numai, vad cum totate sunt intr-o framantare tot mai mare.

Sistemele sun tot mai nesigure si tot mai incapabile sa faca fata impactului pe care rautatea si pacatul omului il au asupra vietii la toate nivelele ei. Scriptura ne invata ca in vremurile de pe urma omenirea va merge din rau in mai rau.  Va invit dragi frati si surori, sa Il asteptam, perseverand prin credinciosie in lucrul pe care ni l-a incredintat, iar la timpul potrivit sa auzim cu onoare: Bine rob bun si credincios.

Constructia personala

In perioada aceasta am reusit sa terminam finisajele, casei noastre. De aproximativ 5 ani, am inceput sa construim, iar in luna iunie 2020 am incheiat prin izolarea si finisajul fatadei. Glorie lui Dumnezeu care ne-a dat izbanda si a purtat de grija!

Ajutoare si literature

In mijlocul pandemiei am continuat sa cautam oameni pe care sa ii slujim, atat social cat si spiritual prin literatura, pe care am distribuit-o in mare parte in Craiova. Sora Ana Costea raspunde de acoperirea cu literatura, in zona de case a orasului Craiova.

In luna Iunie am mers in fiecare zi de Marti, impreuna cu alti frati si surori din zona orasului Draganesti, sa distribuim din casa in casa literatura si sa stam de vorba cu oamenii.

Proiectul de auto sustinere

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu o donatie – stupi si peste 20 de familii de albine. Prin aceste albine dorim sa ajutam oameni si sa le oferim o modalitate de autosustinere.

Emanuel este din comuna Daneasa. Il cunosc de ani de zile si acum este un tanar inalt si harnic. Pentru el, in cadru proiectelor sociale, am reusit sa cumparam o motocoasa. Aceasta unelta este o unealta de autosustinre pentru e si familia lui.

Painea  cea de toate zilele

Am mai scris si cu alte ocazii despre acest proiect si este o bucurie sa revin cu noutati.

Inca de la inceputul acestui proiect, Dumnezeu a fost cu noi si ne-a surprins constant prin viteza cu care ne-a dat raspuns si resurse.  Am inceput promovarea acestui proiect undeva in Februarie, iar prin luna martie aveam dublu sumei pentru care ne rugam.

In luna Iunie am terminat turnarea platformei pe care se va cosntrui hala. Insa la inceputul luni Mai, am aflat ca cei din Olanda, de la care urma sa cumparam hala, sunt si ei crestini. Dupa ce li s-a explicat destinatia halei, au decis sa doneze hala si sa ceara doar jumatate din costurile demontarii ei.

Insa minunile/surprizele au continuat. Hala trebuia sa ajunga in Romania pentru a fi reconditionata si pregatita in Beclean.  Minunea face ca in zona aceea din Olanda, era disponibil tirul unui frate/partener, care de multi ani ne ajuta in lucrare. Tirul urma sa ajunga exact in orasul unde hala trabuia sa fie transportata pentru reconditionare. Este criza, pandemie, si provocare financiara tot mai mare, insa El este in control. Slava Lui in veci!

Vino Doamne Isuse, Te asteptam!

Motive de rugaciune

  • Calatoria spre Germania impreuna ca familia si vizitele in bisericile de acolo pe care le vom avea in perioada lulie-August
  • Operatia Anei-Lea la ochi a fost amanata  si probabil vom primi o reprogramare in Septembrie.
  • Izbanda in ultimele doua faze ale proiectului Painea cea de toate zilele, instalarea curentului si montarea halei.
  • Grupul de casa 2019-2020 – a luat vacanta la jumatatea luni Mai.  Dorim ca incepand cu anul 2020-2021 sa initiem relatii si contacte noi pentru a incepe din luna octombrie un grup nou de adolescenti sau de familisti.
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo

Articole Recente

Provocarile, un test al multumirii

Provocarile, un test al multumirii

La moment de partasie si rugaciune, unde am citit Isaia 12, am avut  bucuria sa experimentez in aceasi zi raspunsul Lui Dumnezeu la rugaciune mea. La acest timp de rugaciune m-am rugat pentru incredere si credinta in El in mijlocul provocarilor care vor veni. Ziua...

Stoica Marian feb 2021

Anii prin care trecem si care se scurg peste noi, sunt de la Dumnezeu, sunt un cadou.Mama mea a implinit 70 de ani in ianuarie. O varsta plina de binecuvantari, provocari, amintiri si iar provocari. In urma cu cateva luni a trecut printr-un accident vascular care a...

Stoica Marian dec 2020

Stoica Marian dec 2020

 A ne Increde in Dumnezeu este o decizie, o alegere pe care trebuie sa o luam. In fiecare zi suntem expusi provocarilor iar acestea pot sa ne doboare  sau sa na ne creasca credinta.Definitia Ingrijorarii: Ingrijorare este consumatorul timpului prezent, intunecandu-mi...

Stoica Marian sept-oct 2020

Stoica Marian sept-oct 2020

In urma ca cativa ani, ca student la Alege Viata, am avut o tema care implica sa scriu tatalui meu o scrisoare. Relatia pe care o am acum cu el se datoreaza Tatalui cersc care m-a ajutat sa iert si sa il primesc inapoi in viata si familia mea. Din acea scrisoare imi...

Stoica Marian iulie-august 2020

Stoica Marian iulie-august 2020

Atunci, toți cei ce se încred în Tine se vor bucura, se vor veseli totdeauna, căci Tu îi vei ocroti. Tu vei fi bucuria celor ce iubesc Numele Tău Draga familie în Cristos, ne bucurăm de bunatatea Lui Dumnezeu și interesul vostru pentru lucrarea Domnului la care am...

Stoica Marian Martie Aprilie 2020

Stoica Marian Martie Aprilie 2020

Draga familie in Cristos, va multumim pentru rugaciunile si sprijinul vostru. Cristos a inviat!Luna Aprilie nu a insemnt, doar o noua prelungire a stari de urgenta si a distantari sociale, dar si prelungirea provocarii la nivel de misiune/slujire .Socializarea si...