Stoica Marian sept-oct 2020

Din slujire, Stoica Marian

In urma ca cativa ani, ca student la Alege Viata, am avut o tema care implica sa scriu tatalui meu o scrisoare. Relatia pe care o am acum cu el se datoreaza Tatalui cersc care m-a ajutat sa iert si sa il primesc inapoi in viata si familia mea. Din acea scrisoare imi amintesc un gand.
’Cand viata iti ofera experiente  acre, converteste-le intr-o limonada’’
De curand, am trecut printr-o experienta asemanatore. Am invatat multe despre mine si despre oamenii pe care credeam ca ii cunosc. Acuma sunt intr-o perioada de vindecare si sper ca in curand sa pot ajunge la “limonada”.

Painea cea de toate zilele

Ce Dumnezeu initiaza, faforizeaza si duce la bun sfarsit. Aceast proiect este o bucurie si o incurajare. Am reusit sa ridicam hala si sa ne propunem urmatoarele obiective: electricitate, instalatie si poarta. Rugati-va pentru inaintare si parteneri care sa se alature acestei lucrari.

Grupul de evanghelizare

Anul acesta am inceput diferit intalnirile noastre regulate. Ne intalnim sambata in loc de miercuri. Ma intalnesc cu ei individual la citire si rugaciune sau  momente cand putem sa avem discuti mai adanci. Rugati-va pentru intelepciune, consecventa, smerirea tinerilor si inspiratie la momentele evanghelistice pe care le gazduim.

Calatoria de promovare

Scopul in acesta calatorie a fost de a consolida relatii, de a vizita colaboratori de anii trecuti care m-au ajutat in strangerea de cadouri, de resurse pentru misiune si cooptare echipe pe termen.
O dorinta apasata in aceasta calatorie a fost de a procura Noi Testamente pentru proiectul de evanghelizare. Insa Dumnezeu m-a surprins cu o donatie de 200 de Biblii prin pastorul Biserici Penticostale Betleem, Beclean.
O alta bucurie este oportunitatea de a colabora cu o biserica din Cluj, care doreste ca anul acestea sa ne viziteze la colindat si tot odata sa se alature proiectului de cadouri.
Colaboratorii din Timisoara au reusit in acest an sa ne slujeasca prin vizita lor care a adus mare incurajare. Un grup de 19 frati si surori, au format 4 echipe care au slujit sambata toata ziua prin vizite evanghelistice si oferirea de alimente. Cele 4 echipe au slujit in: Coteana, Draganesti prin activitatea hochei de strada, Beciu, Craiova si Caciulatesti.

Evanghelizare personala in Draganesti-Olt

In fiecare saptamana ma intalnesc personal cu baietii de la grup si ci care participa la intalnirea evanghelistica de Sambata seara. Tot Sambata, incepand cu ora 15:00, organizez hochei de strada, cu scopul de a lega relatii cu alti tineri din Draganesti. Rugati-va pentru credinta si intelepciune cu tinerii  noi si cu cei de la grupul de casa care se numeste  “Sa fi om inseamna…?”

Coteana

In fiecare zi de joi, merg alaturi de fratele Sami Iliesi misionarul Biserici Speranta, in a-l asista in punctul lui de misiune Coteana pentru o jumatate de zi. Impreuna facem evanghelizare pe strada si ocazional in alte forme. De curand, Dumnezeu a ingaduit sa il ajut sa cumpere o vaca pentru una din familiile din sat.

Craiova

In Craiova, merg in fiecare zi de Marti, pentru evanghelizare prin diferite forme in functie de cum planifica fratele Raul Costea.  Aici il assist pe unul dintre slujitorii din echipa de plantare de biserica. Rugati-va pentru protectia mea in trafic dar si cea fizica. Romania a intrat pentru luna Noiembrie in noi restricti, cu posibilitatea de prelungire.

Rugati-va pentru mama, care de curand a avut accident vascular usor. Are pierderi de memorie, se exprima greu si are stari melancolice. Dumnezeu ne-a ajutat sa gasim un doctor neurolog, care este si frate in credinta. Rugati-va si pentru protectia lui, sa fie pazit de infectie cu noul coronavirus.

Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo

Articole Recente

Provocarile, un test al multumirii

Provocarile, un test al multumirii

La moment de partasie si rugaciune, unde am citit Isaia 12, am avut  bucuria sa experimentez in aceasi zi raspunsul Lui Dumnezeu la rugaciune mea. La acest timp de rugaciune m-am rugat pentru incredere si credinta in El in mijlocul provocarilor care vor veni. Ziua...

Stoica Marian feb 2021

Anii prin care trecem si care se scurg peste noi, sunt de la Dumnezeu, sunt un cadou.Mama mea a implinit 70 de ani in ianuarie. O varsta plina de binecuvantari, provocari, amintiri si iar provocari. In urma cu cateva luni a trecut printr-un accident vascular care a...

Stoica Marian dec 2020

Stoica Marian dec 2020

 A ne Increde in Dumnezeu este o decizie, o alegere pe care trebuie sa o luam. In fiecare zi suntem expusi provocarilor iar acestea pot sa ne doboare  sau sa na ne creasca credinta.Definitia Ingrijorarii: Ingrijorare este consumatorul timpului prezent, intunecandu-mi...

Stoica Marian iulie-august 2020

Stoica Marian iulie-august 2020

Atunci, toți cei ce se încred în Tine se vor bucura, se vor veseli totdeauna, căci Tu îi vei ocroti. Tu vei fi bucuria celor ce iubesc Numele Tău Draga familie în Cristos, ne bucurăm de bunatatea Lui Dumnezeu și interesul vostru pentru lucrarea Domnului la care am...

Stoica Marian Mai-Iunie 2020

Stoica Marian Mai-Iunie 2020

Draga familie in Cristos, doresc sa incep prin a va incuraja, cu urmatorul gand: Vine Domnul, Maranata! Este adevarat ca vine si nu zaboveste, iar pentru noi, copiii ai Lui, anul acesta si cei care vor urma, vor fi tot mai provocatori, iar credinta noastra tot mai...

Stoica Marian Martie Aprilie 2020

Stoica Marian Martie Aprilie 2020

Draga familie in Cristos, va multumim pentru rugaciunile si sprijinul vostru. Cristos a inviat!Luna Aprilie nu a insemnt, doar o noua prelungire a stari de urgenta si a distantari sociale, dar si prelungirea provocarii la nivel de misiune/slujire .Socializarea si...