Sunt într-o Cursă: Eu și Evanghelia vs. COVID-19

Costea Raul, Din slujire

Alerg spre țintă pentru premiul chemării cerești a lui Dumnezeu, în Hristos Isus. – Filipeni 3:14

Pavel scrie aici că el este într-o “cursă”. Cum mulți dintre voi știți, am o mare pasiune în ce privește vestirea Evangheliei la cat mai mulți oameni cu putință. Din moment ce COVID-19 se răspândește așa de repede în întreaga lume, din cauza precauțiilor luate și a restricțiilor impuse, am pierdut 10 echipe de misiune care urmau să sosească și să vestească Evanghelia în zona noastră. Toate proiectele noastre care implicau relaționarea cu oamenii au fost anulate sau s-au schimbat peste noapte. Se pare că acest COVID-19 este înaintea noastră.

Eu însă nu voi renunța la această luptă.

Rugandu-L pe Dumnezeu ce urmează să fac mai departe, El mi-a atras atenția asupra unei noi misiuni numită “Misiune în era digitală”. În fiecare zi îmi doresc ca, cât mai mulți oameni să îl primească pe Hristos decât să moară fără El din cauza COVID-19.

Cine va câștiga această “cursă”?

COVID-19 are proprii susținători: oameni speriați, oameni confuzi, care iau decizii bazate pe mentalitățile lumești și oameni fără speranță sau fără vreo perspectivă duhovnicească. Dar și noi avem susținătorii noștri: oameni care se roagă și care vestesc zilnic Evanghelia, oameni care aduc speranța lui Hristos și oameni uniți în această perioadă de criză.

Am experimentat ceea ce probabil că și Pavel a simțit în 1 Corinteni 4:9 când spune:

“Căci mi se pare că Dumnezeu ne-a înfățișat pe noi, apostolii, ca pe cei din urmă, ca pe nişte osândiţi la moarte, fiindcă am devenit un spectacol pentru lume, pentru îngeri şi pentru oameni”. (NTR)

Sunt la vedere. Suntem la vedere.
Dragi parteneri, pot să vă promit că atât timp cât voi avea suflare de viață, nu mă voi opri din a-L predica pe Hristos și de a-L oferi oamenilor, chiar și în aceste zile de criză.

VĂ ROG SĂ VĂ RUGAȚI PENTRU MINE ȘI SĂ VĂ ALĂTURAȚI URMĂTOARELOR PROIECTE:

  • Trimiteți un videoclip de 2-3 minute în care să spuneți cum anume vă ajută Hristos să treceți peste această criză de COVID-19, la numărul meu de Whatsapp: +40763638106. Vom distribui acest videoclip pentru ca și ceilalți oameni să fie încurajați.

Împreuna cu Dumnezeu putem depăși COVID-19 în această cursă!

Articole Recente