Implicare pe termen scurt

Biserica Speranta desfasoara o slujire  locală, zonala și internațională prin evanghelizare, vizite la domiciliu, activitati pentru copii, plantarea de biserici, ucenicie, mijlocire prin rugaciune, etc..

Am fost binecuvântați de-a lungul anilor să colaborăm cu partenerii noștri și să găzduim vizite misionare de scurtă durată. O mulțime de roade au rezultat din aceste parteneriate și sperăm ca alte parteneriate sa se adăuge la cele deja existente.

Pe măsură ce continuăm să ne rugam si sa slujim pentru extinderea  Imparatiei lui Dumnezeu în sudul României, sperăm să va alaturati slujirii noastre printr-o vizita misionara pe termen scurt.

Pentru a planifica o astfel de calatorie, va rugam sa ne contactati !

 

Oportunitățile de slujire pe care vi le putem oferi.

Exista o varietate de domenii in care va puteti implica pe timpul calatoriei dumneavoastre.

Dorinta noastra este sa slujiti potrivit cu darurile pe care le aveti, in domeniile în care doriți să cresteti!

 

Slujire in cadrul programelelor publice ale bisericii: Ne bucuram atunci cand impreuna cu noi sunt si alti frati si surori. Ne dorim sa slujim cu totii intr-un cadru familial. Echipele care ne viziteaza pot fi implicate in inchinarea publica, pot depune mărturii sau pot pregati scenete pentru serviciul de seară.

Slujire sociala (Ex: Programul After school)

Proiectul “Un Nou Testament pentru fiecare Casa”. Impreuna cu echipa locala vom oferi o copie a Noului Testament familiilor din Oltenia. Se va alege  o localitate in care acest proiect nu a fost desfasurat.

Vizite de evanghelizare si pastorale. Atat castigarea oamenilor pentru Hristos cat si edificarea celor credinciosi  face parte din slujirea bisericii. In calatoriile pe termen scurt dorim sa implicam echipele in acest tip de vizite asa incat fiecare sa-si aduca contributia la largirea imparatiei lui Dumnezeu.

Activitati pentru tineri. Evenimente sportive cu scopul socializarii si prezentarii Evangheliei in randul celor care nu-L cunosc pe Domnul Isus.

Evenimente cu muzica crestina.

Activitati de evanghelizare si ucenicizare cu  studentii. ( Ex Evanghelizare folosind  sondaje )

Evenimente de socializare