Unii seamana, altii uda dar Cel ce face sa creasca este Dumnezeu

Mar 18, 2021Comani, Din slujire

Cu bucurie vreau sa impartasesc cu voi o situatie care mi-a incurajat inima in lucrarea pe care o fac si sper ca si pe voi, atat sa va bucure cat sa va si incurajeze, caci Dumnezeu lucreaza dragii mei frati si surori, dar in timpul Lui. Pe noi Dumnezeu ne cheama la a semana si a uda iar cel care face sa creasca este El.

La finalul unei intalniri de biserica, Doamna Vera, una dintre femeile care a inceput sa vina regulat la biserica, zicea ca nu ar putea spune exact ce se intampla in interiorul ei dar ceva stie sigur, ca multe lucruri incep sa se schimbe si un alt lucru interesant a fost ca ea era certata cu cumnata ei, de o perioada de timp iar la sfarsitul programului a luat decizia de a merge sa se impace cu ea, atat personal dar si sa ii sugereze acesteia ca are nevoie sa se impace cu Dumnezeu, acum cat este in viata. Cumnata ei este grav bolnava si este aproape de plecarea din aceasta lume.

Lucrarea din Comani, asa cum stiti multi dintre voi, se desfasoara pe doua planuri: spiritual si social, dar amandoua merg impletindu-se in mod armonios. Prin implicarea unei familii din America, am primit sprijin financiar in a binecuvanta cu lemne si alimente, familiile cu ca lucram si au fost in nevoi. Tot pe plan social s-au implicat si cei Organizatia LG. Multumim tuturor celor care va lasati folositi de Dumnezeu in directia aceasta dar si tuturor celor care va rugati pentru noi si oamenii acestia.

Am inceput si intalnirile de cateheza la care sunt multe persoane care participa, cu dorinta de a cunoaste mai multe despre Cuvantul lui Dumnezeu dar una dintre fetele mele, Priscila, si-a exprimat dorinta de se boteza. Rugati-va ca Domnul sa lucreze in inimile lor si rugati-va si pentru Priscila ca Domnul sa o intareasca in aceasta decizie de a-L urma pe El, pentru ca nu este usor pentru o adolescenta.

Motive de rugaciune:

  • Domnul sa lumineze cu Duhul Sfant mintea turor celor care participa saptamanal la programul de biserica
  • Oportunitati de a crea noi relatii

Poze din Slujire

Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo

Articole Recente

Slujire august 2021

Slujire august 2021

In vremurile in care ne aflam, imi vin in minte doua versete care redau foarte bine starea inimilor noastre