Str. Nicolae Titulescu, Nr. 166, Drăgănești-Olt

Veronica Crăciun

Membră Echipă Craiova

Ma numesc Pălcău Veronica si m-am nascut in Slatina, judetul Olt.In anul 2011 am absolvit scoala in Slatina si apoi m-am mutat in Draganesti. Inca din copilarie am auzit despre Dumnezeu, dar, doar  la varsta de 16 ani, printr-o familie de credinciosi, familia Costea, am luat decizia de a-L primi pe Domnul Isus ca Domn si Mantuitor in viata mea.

Pe parcursul anilor, am inceput sa-L slujesc pe Dumnezeu in diferite moduri, in Slatina. In 2003 ne-am implicat ca familie in orasul Draganesti-Olt, lucrarea cu copiii, studiu biblic cu adultii, si alte activitati.

Dupa absolvirea scolii, mi-am gasit ceva de lucru in Anglia, dar in aceasta perioada ma implicasem deja cu 2 grupe de copii in Draganesti. 

 

Dumnezeu a avut alte planuri cu mine si mi-a vorbit prin tatal meu si printr-un verset biblic “Lasati copilasii sa vina la Mine..”( Marcu 10:14). De aici am vazut foarte clar confirmarea si chemarea din partea lui Dumnezeu la aceasta lucrare cu copii. In final, nu am mai plecat in Anglia, ci am ramas sa-L slujesc pe Dumnezeu in lucrarea cu copii.

Ma simt onorata si binecuvantata sa fiu parte din planul lui Dumnezeu in aceasta lucrarea mareata.

 

Misiune

Sa fac voia lui Dumnezeu prin intermediul programelor cu copiii si indeplinind nevoile spirituale si fizice ale acestora. 

Oportunități de implicare

  • Incurajare
  • Sprijinirea lucrarii cu copiii 
  • Echipe pe termen scurt
  • Sustinere prin rugaciune sau financiar

Proiecte

Program Copii

Slujirea copiilor rromi

Susține

Rugaciunea, sprijinul si incurajarile voastre ne ajuta sa mergem mai departe !

Misune Dolj

Misune Olt

Misune Teleorman

Tel. +40768868264
Email : veronica27200@gmail.com