Zidim, cladim si ne bucuram

May 22, 2023Daneasa, Din slujire

Evrei 3:6
Dar Hristos este credincios ca Fiu, peste casa lui Dumnezeu. Si casa Lui suntem noi, daca pastram pana la sfarsit increderea nezguduita si nadejdea cu care ne laudam.

Cladire Multifunctionala

La inceputul anului 2018, cand am inceput sa construm aceasta cladire multifunctionala, am avut viziunea de a fi un ajutor pentru oamenii din Daneasa. Ne dorim infiintarea a doua ateliere pentru a putea invața femeile si barbații o meserie cu care sa isi ajute familiile. Dar vrem ca viitoare cladire sa fie si un ajutor pentru echipele care pot veni in sprijinul lucrarii Domnului de aici, oferindu-le cazare.
A fost si este o mare bucurie sa vedem cat de frumos lucreaza Dumnezeu, fie prin oamenii care daruiasc financiar, prin cei care ajuta fizic iar alții care ajuta cu mancarea pentru muncitori.
Stim ca este in planul Domnului aceasta viziune de a implini nevoile fizice ale oamenilor prin oferirea unor slujbe, iar pe plan spiritual prin punerea la dispozitie a unei clatiri unde oamenii pot venii sa asculte Cuvantul Domnului.
Urmatorul pas pentru acesta cladire vor fi ferestrele si tencuitul.

Ne rugam Tatalui ceresc, asa cum a purtat de grija pana acum, sa ne poarte de grija in continuare astfel incat aceasta cladire sa poata fi finalizata pentru gloria Sa!

Va mulțumim tuturor care ati daruit cu toata dragostea pentru noi, pentru biserica si pentru lucrarea Domnului. El sa va rasplateasca si de asemnea va mulțumim pentru toate rugaciunile inalțate catre Dumnezeu pentru noi!

Motive de rugaciune:
1) rugati-va pentru protecția noastra spirituala, ca familie si ca echipa.
2) suport financiar pentru lucrarea Domnului cat si pentru echipa
3) De asemnea, rugati-va ca Domnul sa ne ajute sa finalizam cladirea pentru folosul lucrari lui Dumnezeu. Sa avem unde ne intalnii pentru activitatile bisericii.

Dumnezeu sa va binecuvinteze si El sa fie laudat!

Distribuie

Articole Recente

Misiune de la om la om

Misiune de la om la om

În nimeni altul nu este mântuire, căci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor în care trebuie să fim mântuiţi. Faptele Apostolilor 4:12 Este...

Iubeste si slujeste – Aprilie 2023

Iubeste si slujeste – Aprilie 2023

Temeti-va numai de Domnul si slujiti-I cu credinciosie, din toata inima voastra, caci vedeti ce putere desfasoara El printre voi.  1 Samuel...