Costea Raul

Pastor coordonator

Motto:

“Pe El Îl propovăduim noi şi sfătuim pe orice om şi învăţăm pe orice om în toată înţelepciunea, ca să înfăţişăm pe orice om desăvârşit în Hristos Isus.”

Coloseni 1:28-29

Ma numesc Costea Raul si sunt pastor coordonator al Bisericii Speranta din Draganesti-Olt.
Sunt casatorit cu Ana Costea si impreuna avem 3 copii: Veronica care face parte din familia noastra de la varsta de 12 ani, Samuel si Ionatan.
Dumnezeu a ingaduit ca in anul 1994 sa inteleg dragostea Lui pentru mine si sa Il primesc in viata mea. In urmatorul an, Dumnezeu m-a calauzit si m-a chemat sa lucrez pentru Imparatia Lui ca misionar. Am studiat la colegiul biblic Betania din Sibiu timp de 4 ani iar din 1995 pana in anul 1998 am lucrat impreuna cu o echipa din biserica intr-un cartier din Alba –Iulia.

In anul 1998 m-am mutat impreuna cu familia in judetul Olt si am slujit in localitatea Perieti si in satele din jur impreuna cu Biserica Harul din Slatina. In 2003, impreuna cu o echipa misionara am plantat Biserica Speranta in orasul Draganesti-Olt.
In prezent coordonez misiunea si activitatile bisericii alaturi de ceilalti slujitori.

Biserica Speranta, prin misiunea ei zonala, are viziunea de a extinde Imparatia lui Dumnezeu.

Ne dorim sa facem lucrul acesta nu doar prin evanghelizare si slujirea semenilor dar si prin infintarea de noi biserici.

Rolul fratelui Costea Raul este acela de a coordona misiunea si evanghelizarea la nivel zonal. In colaborare cu ceilalti misionari ofera un cadru de echipare si formare de noi slujitori, recruteaza alti slujitori din tara si din strainatate pentru a forma echipe locale de plantare de biserici.

 

Proiecte

 

9000 suflete

Numele proiectului este inspirat de pasiunea pe care o avem de a castiga orasul Draganesti Olt pentru Dumnezeu. Pe langa evanghelizarea personala, grupele de evanghelizare sau evenimente evanghelistice (locale si zonale), in cadrul proiectului, echipam si noi potentiali slujitori.

Un Nou Testament pentru fiecare casa

Proiectul exprima nevoia fiecarei familii din Oltenia de a avea Evanghelia lui Hristos si dorinta noastra de le darui cate un Nou Testament.

NOUTĂȚI DIN SLUJIRE

Fii alături de noi

Rugaciunea, sprijinul si incurajarile voastre ne ajuta sa mergem mai departe !

Formular pentru Misiune

Completeaza formularul Misune in Oltenia

Contact

Tel. +40740478470
Email : raul@hoperomania.org
costea_raul@yahoo.com

Share This