Str. Nicolae Titulescu, Nr. 166, Drăgănești-Olt

Valori și crez

Valori

Scriptura, Predicarea Cuvantului, Inchinarea, Rugaciunea, Darnicia, Evanghelizarea, Slujirea oamenilor, Grupele mici, Socializarea, Relatia cu Dumnezeu, Caracterul, Lucrul in echipa, Ucenicia, Libertatea spirituala

Scriptura

Credem ca Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu, inspirat de Duhul Sfant. El este Adevarul absolut si este sistemul de referinta pentru tot ceea ce suntem si tot ceea ce facem in Biserica Speranta.

Inchinarea

Aceasta este raspunsul  inimilor noastre fata de Dumnezeul atotputernic. Viata oricarui om care-L intalneste pe Dumnezeu va deveni o inchinare continua adusa Dumnezeului iubirii.

Evanghelizarea

Domnul Isus a  lasat ucenicilor aceasta mare responsabilitate. Dorinta noastra este ca prietenii nostri, vecinii si rudele noastre sa auda Vestea Buna a iertarii pacatelor prin jerfa lui Isus.

Lucrul in echipa

Daca acordam atentie Scripturii, vedem ca inca de la inceput, Dumnezeu l-a implicat pe om in planurile Lui. Vechiul si Noul Testament arata cum lui Dumnezeu ii face placere sa-i foloseasca oamenii pentru a-Și indeplini scopul Sau. Lucrarea lui Isus a fost mereu o lucrare in echipa. El i-a implicat si responsabilizat mereu pe ucenici Sai. La fel si noi, vrem sa slujim in acelasi mod, in echipa.

Grupurile mici

Sunt o parte importanta din viata bisericii noastre. Oamenii au ocazia sa studieze Biblia, sa se roage, sa puna intrebari sau sa-si impartaseasca bucuriile sau temerile. Oricine este binevenit si incurajat sa participe. Va fi incurajat  si ii va incuraja pe altii.