fbpx

Rachel și Cornel Mich

Misionară Craiova / Membru Echipă

Rachel Mich este misionară și împreună cu soțul ei Cornel, slujește în Romania de pentru 5 ani. Rachel s-a mutat din Statele Unite in Romania in septembrie 2014, iar Cornel s-a mutat din Nordul Romaniei in Oltenia, in august 2015.

S-au cunoscut in lucrare si s-au casatorit in martie 2017. Ei slujesc in Craiova din Iulie 2019 si inainte de asta, au slujit in Daneasa si Draganesti-Olt, facand lucrarea cu tinerii, ucenicizare si evangelizare.

In primul an in Romania, Rachel s-a concentrat pe invatatura limbii romane si a slujit alaturi de Costea Raul in logistica si administrare.

 

Implicare

In prezent, Cornel si Rachel slujesc in Biserica Speranta in Craiova, al cincelea oras ca marime din Romania. Craiova are o populatie de aproape 300.000 de locuitori cu  cea mai mare populatie de Rromi (8-10%) din Romania. Este si o zona cu mai putin de 0.2% credenciosi (aproimativ 600 de credenciosi in intregul oras).

In Craiova sunt implicati in plantarea de biserici. Lucrarea din Craiova a inceput in toamna anului 2017 iar implicarea familia Mich este implicata in lucrarea cu tineri din oras.  In Craiova sunt peste 80,000 de tineri si studenti si foarte putini Il cunosc pe Domnul ca Mantuitor. Ei sunt in proces de cunostere a tinerilor, intarirea relatiilor si evanghelizare.

Dorinta lor este sa vada tineri care ajung sa-L cunoasca pe  Hristos intr-un mod personal.

Cornel si Rachel sunt implicati si in administrare; ei lucreza cu echipe venite in vizite pe termen scurt (traducere, trasport, gazduire, etc). si comunicare cu partenerii din SUA si Europa (email, postari pe pagina de Facebook).

Incepand din anul 2020, Cornel si Rachel vor participa in calatoriile misionare pe termen scurt din Balkani, pentru a vesti Cuvantul lui Dumnezeu comunitatilor de romani care traiesc izolate in aceasta regiune.

Rugati-va pentru lucrarea lor si echipa lor de misiune!

NOUTĂȚI DIN SLUJIRE

Susține

Rugaciunea, sprijinul si incurajarile voastre ne ajuta sa mergem mai departe !

Selectează în formular scopul donației!

Misune Dolj

Misune Olt

Misune Teleorman

(Cell): +4/076 756 9147
Email : mich_cornel@yahoo.com