Vlad Ion

Slujitor coordonator perieți

“Prin harul Domnului, in anul 1999, Raul Costea a venit in satul Lisa pentru a proiecta filmul Isus. Fiind in comitetul de organizare al bisericii ortodoxe, am mers sa vad despre ce e vorba. Eu stiam ca pocaitii sunt ‘proorocii mincinosi’ si i-am cerut fratelui Raul sa-mi dovedeasca ca ei nu fac parte din acei prooroci. Raul mi-a raspuns si mi-a oferit o Biblie pentru a o citi si pentru a gasi raspunsuri si la alte framantari ale mele. Ulterior am fost vizitat acasa si am fost invitat sa iau parte la intalnirile bisericii baptiste din Perieti. Am inceput sa studiez Cuvantul lui Dumnezeu si am descoperit o alta lume. De fapt era lumea reala, a lui Dumnezeu, dupa care eu tanjeam.

In anul 2000 am fost invitat la o conferinta de tineri, organizata la Alba Iulia. Mi-am vazut viata asemenea leprosului vindecat, ce se intoarce la Mantuitor pentru a-I multumi. Am decis atunci sa-mi predau si eu viata Celui ce mi-a oferit vindecare.

Imediat dupa convertirea mea, am inceput sa distribui literatura crestina si sa vorbesc cu oamenii despre dragostea lui Dumnezeu si nevoia lor de a fi mantuiti. Am lucrat la Bucuresti cativa ani, dar am simtit ca nu este locul meu acolo. Voiam sa fiu in mijlocul oamenilor din judetul Olt si sa-i slujesc. Am decis sa renunt la slujba si sa ma implic mai mult in slujirea misionara din judetul Olt. Am slujit 4 ani in cadrul Orfelinatului Bisericii Harul din Slatina, apoi Dumnezeu mi- a vorbit prin Matei 5:16: Tot aşa să lumineze şi lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei să vadă faptele voastre bune şi să slăvească pe Tatăl vostru care este în ceruri.

In vara anului 2011, am decis impreuna cu familia, sa ne intoarcem in Lisa si sa slujim in cercul pastoral Perieti. Impreuna cu familia, sunt implicati in proiecte de evanghelizare si ucenicie.”

 

Cristina lucreaza cu copiii si ii invata din Biblie. Ion predica la biserica din Perieti. Au un grup de studiu si de rugaciune in Lisa. Au 3 fete, Adriana, Tabita si Rebeca.

NOUTĂȚI DIN SLUJIRE

Fii alături de noi

Rugaciunea, sprijinul si incurajarile voastre ne ajuta sa mergem mai departe !

Contact

Tel. +40 769 693 627
Email : ionsicristinavlad@yahoo.com

Share This