Str. Nicolae Titulescu, Nr. 166, Drăgănești-Olt

Politica de confidentialitate

Această pagină vă informează despre modul în care Biserica Speranța colectează, utilizează, protejează și dezvăluie informațiile personale pe website-ul nostru. Ne angajăm să respectăm confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră și să acționăm în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor.

Ce informații personale colectăm?

Atunci când utilizați website-ul nostru, puteți furniza anumite informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon etc., atunci când completați formulare sau când ne contactați. De asemenea, putem colecta automat anumite informații tehnice, cum ar fi adresa IP, tipul de browser, dispozitivul folosit și istoricul navigării pe site.

Cum utilizăm informațiile dumneavoastră personale?

Utilizăm informațiile dumneavoastră personale pentru a vă oferi serviciile solicitate, pentru a comunica cu dumneavoastră și pentru a vă oferi informații despre activitățile și evenimentele noastre. De asemenea, folosim datele colectate pentru a analiza și îmbunătăți funcționalitatea site-ului nostru și a adapta conținutul la preferințele dumneavoastră.

Cum protejăm informațiile dumneavoastră personale?

Punem în aplicare măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile dumneavoastră personale și pentru a preveni accesul neautorizat, divulgarea sau modificarea acestora. Utilizăm conexiuni securizate și tehnologii de criptare pentru a proteja transferul datelor și păstrăm informațiile în sisteme securizate.

Cu cine partajăm informațiile dumneavoastră personale?

Nu dezvăluim informațiile personale către terți, cu excepția cazurilor în care avem consimțământul dumneavoastră sau suntem obligați de lege să facem acest lucru. Colaborăm cu furnizori de servicii de încredere care ne sprijină în gestionarea website-ului și vă asigurăm că toți partenerii noștri respectă standardele de confidențialitate și protecție a datelor.

Cum puteți accesa și controla informațiile dumneavoastră personale?

Aveți dreptul să solicitați accesul la informațiile personale pe care le deținem și să corectați sau să ștergeți datele incorecte sau învechite. De asemenea, puteți solicita să nu mai primiți comunicări de la noi. Pentru orice astfel de solicitare sau pentru mai multe informații despre politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact[@]bisericasperanta.com.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru utilizarea website-ului Bisericii Speranța. Ne angajăm să protejăm și să respectăm confidențialitatea datelor dumneavoastră.

Ultima actualizare: 28/07/2023