January 20, 2021

Alex Tudoroiu ian 2021

Ma bucur sa slujesc un Dumnezeu atat de minunat care doreste ca fiecare sa beneficieze de mantuirea Lui! Ma bucur ca m-a chemat in slujirea Lui si ca El a pus in mine dorinta pentru tineri, sa ii vad ca vin la Hristos! Dumnezeu a crescut in mine o pasiune pentru tinerii orasului nostru, iar asta ma face sa actionez.

Astfel am inceput sa ies pe strada, dorind sa leg noi relatii cu tinerii din oras. Am cunoscut baieti si chiar unul dintre ei m-a abordat, intrebandu-ma daca poate sa vina la intalnirile de tineret. El  doreste sa vina la biserica si sa il cunoasca pe Dumnezeu mai mult! Aleluia!

O mare bucurie pe care o am este ca 3 tineri care vin la programul Catalist, doresc sa se boteze, iar alte 2 adolescente, in urma unui mesaj transmis de Ancuta, au zis ca il primesc pe Isus! Sunt multe provocari si lupte in perioada aceasta a adolescentei, dar vedem ca Dumnezeu inca mai lucreaza! Si chiar imi doresc si il rog ca El sa continue aceasta lucrare de cercetare si de mantuire in tinerii din Draganesti! 

Deseori  am invitat tinerii la noi la masa, unde avem ocazia sa discutam si sa ii vedem cum se deschid cu slabiciunile, situatiile, intrebarile din viata lor. Ne rugam impreuna, memoram versete, radem si in felul acesta ne dorim sa se simta iubiti neconditionat si sprijiniti in aventura vietii lor.

In preajma Sarbatorii Nasterii Domnului Isus Hristos, Dumnezeu a facut posibil sa primesc o suma de bani din care am cumparat alimente si le-am daruit unor familii din Draganesti, care nu au multe posibilitati.

De asemenea, stiam ca va veni Craciunul si ma rugam lui Dumnezeu sa imi dea cadouri-cutii pentru a darui copiilor. Stiam ca este o unealta buna de a lega noi relatii si de a avea noi oportunitati de slujire si evanghelizare. Dumnezeu a raspuns si a facut posibil sa primim aproximativ 600 de cadouri-cutii. Impreuna cu sotia mea am incercat sa daruim familiilor care nu au primit in alti ani si folosindu-ne de Facebook, am cautat acei parinti cu copii, bunici cu nepoti, pe care ii stiam doar din vedere sau de la magazine sau de la farmacii sau din alte locuri din oras. Astfel  am daruit cadouri, am avut multi parinti care au fost uimiti ca ne-am gandit la ei si am vazut gurite cascate ale copiilor, la propriu, nu la figurat, fiind atat de surprinsi ca ei primeau acele cadouri. 

Anul acesta am avut din nou bucuria sa fiu responsabil pentru programul de colinde al bisericii, iar Ancuta, sotia mea, a pregatit sceneta cu tinerii bisericii. Desi, poate am gandit dublu aceste slujiri, pentru a le face in asa fel incat sa tinem cont de regulile impuse de autoritati in vremurile acestea dificile, totusi Dumnezeu ne-a ajutat si am avut un timp frumos! 

O alta slujire pe care am facut-o a fost in procesul de primire a vizelor lui Christy si Diana, un proces complicat, dar am avut biruinta! El sa fie laudat pentru ca ne da ajutorul potrivit in nevoile ce le avem!  

Rugati-va: 
– anul acesta sa ajungem cu mesajul Evangheliei la alti tineri din orasul nostru, sa incercam noi metode de evanghelizare, sa avem pasiune, intelepciune si putere.
– Ancuta sa se inscrie la scoala de soferi, sa invete sa conduca, sa nu aiba teama, sa ia permisul si sa il foloseasca, asa cum isi doreste, in lucrarea Domnului din Draganesti.
– nevoile familiei sa fie acoperite.

[simple_google_photos_grid album-url=”https://photos.app.goo.gl/Lawif97vmwgGykP8A” number-photos=”10″ number-photos-per-row=”4″ cache-interval=”0″]

Distribuie