Str. Nicolae Titulescu, Nr. 166, Drăgănești-Olt

Vreau în primul rand sa-mi exprim recunostiinta pentru ca iau parte la slujirile Bisercii Speranta, în lucrarea cu tinerii, în inchinare și în departamentul de misiune. Sunt binecuvântat și încurajat sa va știu împreună cu mine lucrători pentru Împărăția Lui!

În perioada primăverii am fost vizitati de o echipa a organizației GEM si împreună am putut organiza activități pentru tineri: promovare online a lucrării, invitații online dar și pe strada pentru evenimentele organizate. Am reușit ca prin aceste întâlniri sa cunoastem alți tineri care participa în prezent la activitatile organizate.

Tot in aceasta perioada, am reușit să impartasim Evanghelia prin discutii pe stradă. Va invit la rugăciune ca ori de cate ori facem acest lucru, tinerii sa vina la pocăință!
Am organizat si evenimente sportive si de relationare si am fost surprins sa vad ca aproximativ 15 -20 de tineri au participat. Câțiva tineri noi s-au hotarat sa participe si la taberele organizate in aceasta vacanta de vara unde vor avea o noua ocazie de a auzi Evanghelia. Ma rog ca Dumnezeu sa aducă rod!

Am avut ocazia sa slujesc și refugiați si sa ajut la cazarea acestora. Am văzut disperarea în ochii lor dar și nevoia de a fi ajutati. Am luat masa împreună, am vorbit despre Dumnezeu și i-am condus inspre locurile unde trebuiau sa ajungă.

În departamentul de inchinare, împreună cu Mihai, conducem programele si anumite evenimente ale bisericii. Am reușit sa împart echipa pe responsabilități prin planificare, începând de la proiectie, transmisie live și conducerea programelor de inchinare. Mulțumim pentru rugăciuni și încurajări.

Motive de rugaciune:

  • Ieșirea cu baietii- sa fie un timp de calitate și sa putem folosi acest timp pentru a vesti Evanghelia.
  • Tabara sportiva din Sighișoara- Dumnezeu sa aducă rod.
  • Tabara Catalyst – vor fi multi participanți noi – Il chemam pe Dumnezeu sa lucreze.
  • Lucrarea cu tinerii din orașul nostru – sa fie cu impact si o noua generație sa vina la Hristos, plini de pasiune pentru El.
Distribuie