Aprilie 2017 Stoica Marian

Va multumim pentru rugaciuni, timp si resursele prin care sunteti o mare mangaiere si incurajare pentru noi. Vrem sa va binecuvantam si sa va incurajam cu aceasta promisiune din Marcu 10:20-30.
Seceris
Prin harul lui Dumnezeu ne bucuram de un nou seceris, la care a contribuit echipa din Daneasa. Glorificam pe Dumnezeu pentru roadele si eficienta in slujire a oamenilor din Daneasa. In pregatirea pentru botez, Familia Serbanescu a contribuit la pregatirea candidatilor potrivit cu darurile si abilitatile lor.
Mihela a lucrat cu mainile ei la croirea rochiei de botez pentru ucenica ei Florina Vlada, iar sotul ei Daniel a condus catehezarea a celor 5 candidati care a inceput in luna Martie.
Echipare
PAI Alba Iulia (cu toata familia)
Impreuna cu familia si echipa de slujire din Daneasa, am participa la conferinta de echipare pe tema apologetica crestina, pornind de la Geneza. Echiparea a fost un timp de calitate, adus de invatatori de la Answers in Genesis din Kentucky.

Va multumim pentru rugaciuni, timp si resurseleprin care sunteti-o mare mangaiere si incurajare pentru noi. Vrem sa va binecuvantam si sa va incurajam cu aceasta promisiune din Mar10:20-30.

Seceris

Prin harul lui Dumnezeu ne bucuram de un nou seceric, la care a contribuit echipa din Daneasa. Glorificam pe Dumnezeu pentru roadele si eficienta in slujire a oamenilor din Daneasa.

In pregatirea pentru botez, Familia Serbanescu au contribuit la pregatirea candidatilor fiecare in functie de darul si abilitatile lor.

Mihaela a lucrat cu mainile ei la croirea rochiei de botez PENTRU ucenica ei Florina Vlada, iar sotul ei Daniel a condus catehezarea a celor 5 candidati care a inceput in luna Martie .

Echipare

PAI Alba Iulia (cu toata familia)

Impreuna cu familia si echipa de slujire din Daneasa, am participa la conferinta de echipare pe tema apologetica crestina, pornind de la Geneza. Echiparea a fost un timp de calitate, aduse de invatatori de la Answers in Genesis din Kentucky.

Germania MSOE (cu toata familia)

Un alt timp de echipare a fost Conferinta din Germania organizat de MSOE agentia noastra de misiune care a avut ca titlu

Cei cinci piloti ai credintei : Sola fide, Sola Scriptura, Solus Christus, Sola gratia, Soli Deo Gloria.

A fost un timp ziditor, incurajatoare si o calatorie epuizanta.

Social

Fantana

Familia Mocanici locuieste impreuna cu familia fratelui sau compusa din patru membri si tatal lui toti in aceeasi curte si in aceeasi casa . Costel si Vasilica sunt amandoi doritori sa il cunoasca pe Dumnezeu si sa traiasca o viata placuta Lui Dumnezeu, dorinta care este provocata de certurile, ura si consumul de alcol al membrilor din familie.

Vasilica este una din candidatii la botez care va avea loc in luna Mai , venitul lor este ajutorul social , alocatia copilului , munca in agricultura sezoniera, si au un baietel cu un handicap usor. Acest ajutor prin forarea fantanei e o binecuvantare pentru ea, familia si gospodaria lor.

Distribuirea bicicletelor

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu biciclete care au fost distribuite pe punctele de misiune pentru sluijirea misionarilor si pentru fratii care vin de departe la Biserica.

Ajutor pentru familii nevoiase

Prin partenerii nostri din Germania Dumnezeu n-ea binecuvantat cu imbracaminte prin care am putut sa sprijinim familii nevoiase din zona noastra de misiune astfel am putut sa implinim inca o data misiunea noastra de a sluji oamenii dupa modelul Domnului Isus Hristos din Matei 9:35 in a implini nevoile spirituale si fizice .

Motive de rugaciune :

Botezul
Mocanici Vasilica, Florina Vlada, Vlada Maria sunt casatorite rugati-va pentru ele ca sa fie un exemplu prin credinta si trairea lor pentru sotii lor nemantuiti si pentru vecinii lor din sat . Rugativa pentru ceilalti doi candidati la botez sa fie schimbati si convinsi de Dumnezeu in piedicile pe care le intampina Costel sotul lui Vasilia si Cristina o adolescenta din partea familiei lor.

Evanghelizarea cu adolescentii
Dorim ca in vara aceasta sa ajungem cu evanghelia la tinerii prinsi intre varstele 10-15 ani .

Sa crestem ca echipa in relatiile noastre si in slujirea unora altora .

Un alt timp de echipare a fost Conferinta din Germania organizat de MSOE agentia noastra de misiune care a avut ca titlu
Cei cinci piloti ai credintei : Sola fide, Sola Scriptura, Solus Christus, Sola gratia, Soli Deo Gloria.
A fost un timp ziditor, incurajatoare si o calatorie epuizanta.

Distribuie