February 13, 2018

Beciu Ianuarie 2018

Mulțumiri fie aduse Lui Dumnezeu căci numai prin harul și îndurarea Lui am avut un an plin de binecuvântări, plin de provocări dar și de biruințe.

Uitându-ne în urmă, nu avem cum să nu exclamam: ,,Mare Dumnezeu avem!”
Cu ajutorul Domnului am intrat într-un an nou cu alte provocări, alte obiective, necunoscut pentru noi dar cunoscut de Dumnezeu. Alegem să ne încredem și în acest an în brațul Atotputernicului Dmnezeu, să aducem și să punem la picioarele Sale toate nevoile noastre și ale lucrării din Beciu. Știm că El nu ne va dezamăgi niciodată.

Ca familie am avut multe provocări. Fiul nostru cel mare de 11 ani, Luca, plătește prețul chemări noastre în misiune, pentru că aici nu sunt alți creștini și nu are prieteni. Toți colegii lui de școală și prietenii de joacă îl resping pentru că este ,,altfel”.  Noi, ca  părinți, ne dorim pentru copiii noștri să nu sufere și ne rugăm ca Dumnezeu să ne dea înțelepciune să știm cum să le fim alături, să-i înțelegem și să le îndreptăm inima spre Dumnezeu, prietenul care nu dezamăgește niciodată.

În luna ianuarie, în sfârșit ne-am putut bucura de zăpadă. A fost o lună mai friguroasă.

Printre familiile pe care le vizităm de obicei am întâlnit și două cazuri extreme. Aceste familii trăiesc din ajutorul social primit de la stat și nu au avut posibilitatea financiară de a-și cumpăra lemne. Reușeau să se încălzească cu crengi și coceni. Cu ajutorul Lui Dumnezeu și a unor frați cu inimă bună, am reușit să cumpărăm lemne pentru aceste familii. Oamenii aceștia au rămas surprinși deoarece, spuneau ei, este pentru prima data când cineva le oferă un ajutor atât de mare fără a le cere ceva în schimb. Am putut observa lacrimile de bucurie din ochii lor pentru că erau disperați în neputința lor de a-și cumpăra aceste lemne și nu știau cum să ne mulțumească. Le-am spus că Dumnezeu e bun, că iubește oamenii și Îi pasă de nevoile lor și că nu nouă trebuie să ne mulțumească ci recunoștința lor trebuie adusă Lui Dumnezeu.

[su_button url=”https://bisericasperanta.ro/beciu” style=”flat” background=”#509b97″ color=”#ffffff” size=”7″ wide=”yes” radius=”0″ icon=”icon: arrow-left” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Înapoi la Pagina Beciu[/su_button]

Distribuie