June 14, 2017

Beciu Mai 2017

Galerie Foto

Aș dori să împărtășesc cu dumneavoastră felul în care a decurs activitatea noastră pe parcursul lunii mai. Luna mai a fost o lună deosebită, dat fiind faptul că au avut loc trei evenimente evanghelice, dintre care unul cu copiii. Am fost vizitați de frați deosebiți din Târgoviște și București care ne-au fost de mare ajutor în desfășurarea a două dintre evenimente. Impreună cu ei am mers în toată localitatea, din casă în casă și am dus VESTEA BUNĂ A EVANGHELIEI LUI ISUS HRISTOS celorlalti care au fost dispuși să ne asculte.

Am fost vizitați și de o echipă de frați germani care au venit cu fanfara la noi in localitatea și astfel s-a desfășurat și cel de al treilea eveiment.  Tot în luna mai am vizitat câteva familii cu care încercăm să legam relații strânse. Le-am vorbit despre dragostea Lui Dumneze și de salvarea din păcat a tuturor celor care cred în Isus Cristos.

Vă mulțumim frumos încă o dată și vă suntem profund recunoscatori pentru rugăciuni.

Vă rog frumos să continuati să vă rugați pentru lucrarea din Beciu, in luna iunie vor avea loc și alte evenimente și avem nevoie să ne sustineti în rugăciune.

Dumnezeu să vă binecuvinteze!

Distribuie