February 8, 2017

C Raul Ianuarie 2017

Dragi parteneri,

“Multumiti totdeauna lui Dumnezeu Tatal pentru toate lucrurile in Numele Domnului nostru Isus Hristos.” Efeseni5:20
Acest verset vorbeste despre a fi multumitor lui Dumnezeu, in orice circumstante din viata noastra. Am avut ocazia de a trai si de a aplica acest verset, in luna ianuarie.

Impreuna cu misionarii si lucratorii Bisericii Speranta, am participat la o conferinta unde am fost invatati, cum sa predicam corect din Cuvantul lui Dumnezeu. Cu multumire spun ca pastorii din America au venit sa petraca timp cu noi si sa ne invete ceea ce stiu pentru a fi mai eficienti in lucrarea la care Dumnezeu ne-a chemat.

Continuand slujirea mea in activitatile zilnice pe care le aveam in familie si lucrare, a trebuit sa fiu multumitor lui Dumnezeu, de asemenea.

Apoi, a trebuit sa fiu multumitor si in situatia in care Samy, baiatul nostru mai mare, a fost bolnav si sotia mea a stat in spital cu el doua saptamani. Nu a fost usor insa am experimentat cateva lucruri. In primul rand, Dumnezeu ramane credincios si aude rugaciunile noastre in vreme de necaz. In al doilea rand, am observat cat de important este sa faci parte din Trupul lui Hristos, Biserica Sa. Am vazut cum fratii si surorile noastre de peste tot s-au rugat pentru Samy si pentru familia noastra. Ii aducem multumire lui Dumnezeu pentru aceasta! Acum Samy este bine, insa are o dieta speciala si ii dam slava si multumire lui Dumnezeu pentru ca a fost cu noi in aceasta situatie grea. Nu m-am putut focaliza asa de mult pe misiune, insa cred ca a fost foarte important, sa fiu aproape de fiul meu. Sa fie bolnav, a fost ceva nou pentru viata lui Samy, insa Dumnezeu i s-a descoperit intr-un mod nou. A fost parte din calatoria sa cu Tatal sau ceresc si pentru mine asta a insemnat bucurie. Multumim lui Dumnezeu pentru aceste situatii din viata, si totodata voua pentru rugaciuni!

Am fost in mana Olarului. Am lasat Olarul sa formeze imaginea Sa in mine. Boala lui Samy a fost doar unealta pe care Dumnezeu a folosit-o sa formeze caracterul meu.
“De alta parte, stim ca toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, si anume spre binele celor ce sunt chemati dupa planul Sau!” Romani 8:28

Distribuie