March 9, 2018

Daneasa Feb 2018 Stoica

Marcu 12:30 Sã iubești pe Domnul, Dumnezeul tãu, cu toatã inima ta, cu tot sufletul tãu, cu tot cugetul tãu, și cu toatã puterea ta”; iatã porunca dintîi.

In aceste zile cu totii ne luam ramas bun de la omul despre care se spune ca in fiecare dimineata s-a trezit si a trait impartasind iubirea si iubindu-L pe Domnul si Dumnezeul lui.
Billy Graham pastorul Americii.

Cu totii cred ca ne dorim, ca la sfarsitul vietii noastre sa se spuna la fel si despre noi, ca L-am iubit si l-am facut cunoscut pe Domnul si Dumnezeul nostru.
Va multumim draga familie in Cristos pentru sustinerea voastra care ne incurajeaza sa continuam sa fim ambasadori lui in locul unde ne-a chemat.

Lucrarea cu copiii Decembrie

Evenimentele majore care ne-au ajutat sa Il facem cunoscut pe Dumnezeu in Daneasa si satele din imprejurimi au fost daruirea cadourilor de Craciun. Cu acest prilej am cunoscut doua familii pentru care acest act de dragoste a insemnat atat de mult.
– O fetita care are grija de tatal si fratele ei. Mama i-a parasit.
– Si un baiat a carei mama a murit, iar el are grija de tatal alcoolic. Cand l-am vizitat mi-a spus ca aduce lemne din padure singur.
Rugati-va pentru lucrarea cu copiii, sa o facem cu pasiune, dragoste si intelepciune.

Ucenicie: Decembrie-Februarie

Impreuna cu Marinel, Cristi si Emanuel am parcurs doua studii numite: 1 Crestinul si Biblia si 2 Crestinul si ascultarea. In urma studiului, toti au un program de citire zilnica a Bibliei si este o prioritate pentru ei.
In februarie am inceput un nou studiu, despre Identitatea noastra in Cristos.
Grupul se intalneste in fiecare joi.

Rugati-va pentru noi sa crestem si sa fim consecventi in citirea Biblie si in rugaciune.

Evanghelizare: Decembrie-Februarie

Calendare Viata

Anul acesta am reusit sa acoperim din nou toata comuna Daneasa, cu calendarele primite de la partenerii nostri din Germania. Aceste calendare sunt o unealta evanghelistica deosebita si un cadou minunat. Am avut ocazia sa cunoastem oameni care vor Biblii si oameni care au fost surprinsi sa primeasca ceva gratis.

O zi pe saptamana

In fiecare saptamana in afara evenimentelor evanghelistice, impreuna cu Cornel si Rachel, facem vizite evanghelistice si vorbim cu oamenii pe strazi.
Rugati-va pentru noi sa ajungem la oameni pe care Duhul lui Dumnezeu i-a pregatit, intelepciune in vorbire si cercetarea familiilor pe care le cunoastem.

Motive de rugaciune

Echipa de misiune:
Rugati-va pentru echipa de misiune care in ultima perioada trec prin diferite probleme.
– Familia Serbanescu si Familia Stoica se confrunta cu o respingere si un comportament rautacios impotriva copiilor lor la scoala, din partea colegilor. Motivul principal este faptul ca sunt pocaiti.
– Familia Mich a experimentat cateva probleme de sanatate, unele inca sunt pe lista de rugaciune.

Linia Intai
Este un grup de tineri crestini si necrestini. Impreuna ne disciplinam si ne evaluam in urmatoarele domeni:
– ce inseamna sa ai o relatie biblica cu Dumnezeu si sa o intretii
– un program de lucru acasa si de invatat pentru scoala.
– iar in timpul ramas avem diferite slujiri sociale si spirituale.

Samanta buna
Acest proiect este o unealta prin care vom sluji oamenii social, dauindu-le seminte de legume, dar si spiritual, prin ocazia de a le prezenta Evanghelia unu la unu, impreuna cu membrii din Daneasa.

Distribuie