March 17, 2017

Daneasa Februarie 2017

Draga Familie in Hristos va multumim frumos pentru partea care o luati la lucrarea Domnului din Daneasa prin rugaciunile voastre constante, prin incurajarile  pe care mi le trimiteti prin media si raspunsurile voastre la ceea ce postam.

Va rog sa continuati prin a ne incuraja in felul acesta si sa continuati sa impartasiti cu noi motivele voastre de rugaciune.

Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va dea un inceput de primavara binecuvantata!

Psalmul 65:9-13 “…toate strigă de bucurie şi cântă.”

Echipare

Coordonarea in aceasta luna a insemnat canalizarea a doua resurse pentru echipa locala din Daneasa, pentru echipare si cosiliere, prin partenerii nostri, familia Cordos si fratele Hant Martin.

Slujirea fratelui Pastor Marcel Cordos, din Alba Iulia impreuna cu sotia Angela este o initiativa inca de la inceputul plantarii bisericii Speranta in Draganesti-Olt. Aceasta slujire continua sa se reverse peste viata lucratorilor din RESO iar luna aceasta, echipa din Daneasa a beneficiat de un timp bogat in care am putut sa le punem intrebari despre viata lor de familie si despre lucrare.

Totodata pe parcursul vizitei fratelui Marcel in Draganesti-Olt, s-a organizat si o conferinta de doua zile in care tinerii si parintii acestora au fost invitati pentru un timp dedicat lor.

Vizita fratelui Martin a fost un timp incurajator si roditor pentru echipa si pentru familia noastra. La momentul de intalnire cu echipa locala din Daneasa, am fost incurajati cu exemplul lui Ghedeon care era un om limitat, fricos dar a ascultat cand Dumnezeu l-a chemat : “ du-te cu puterea pe care o ai.”

Acoperire cu rugaciune !

Primul eveniment de rugaciune a fost la inceputul lunii, impreuna cu fratiii nostri din Turnu Severin, unde am mers impreuna cu ucenicii nostri.

Echipa Locala din Daneasa, impreuna cu partenerii apropiati si indepartati, au mijlocit mai intens luna aceasta pentru lucrarea din Daneasa. Am urmat o lista cu motive de rugaciune si am tinut post in fiecare zi in perioada 19-23 Februarie. Lista de rugaciune a fost impartita conform cu viziunea noastra:

Luni– Local, Marti-Regional, Miercuri-International, Joi– Puncte noi de misiune. Am cautat voia Domnului cu privire la locul in care sa sa incepem un nou punct de plantare de biserica: Stoicanesti sau Radomiresti. Vom merge si ne vom ruga si vom vorbi cu oamenii din zona.

Multumim celor care v-ati alaturat slujirii noastre in rugaciune!

Motive de rugaciune:

Pregatirea pentru cursurile fratelui Tayo din UK, professor din partea GEM, Grace Evangelistic Ministries Europe in perioada 5-7 Martie.

Plecarea in Germania unde vom prezenta lucrarea si vom face vizite.

Microbuzul

Multumim Domnului ca am reusit sa reparam microbuzul.

Tot in martie trebuie sa facem inspectia techtica periodica la microbus.

Rugati-va sa nu intampinam piedici

Rugati-va pentru intelepciune in coordonarea si echiparea echipei locale din Daneasa si purtarea ei de grija!

Distribuie