July 13, 2017

Daneasa Mich Iunie 2017

Pace in Numele Domnul Isus!

Ne bucuram ca putem sa impartasim din nou cu voi, felul in cum Dumnezeu lucrează aici in Oltenia. Cu toate ca este un pământ arid, totuși Dumnezeu își face lucrarea si înaintea Lui toate lucrurile sunt cu putința. De asemenea, va mulțumim pentru rugăciunile si încurajariile cu care ne sprijiniți.

Luna Iunie a foarte încărcata. Cornel a ajutat la construcția casei multifuncționale in Daneasa iar Rachel a fost implicata cu PVT (Parent Vision Trip), o călătorie pe termen scurt a părinților tinerilor misionari din World Race (Cursa Lumii). Rachel a ajutat la coordonare si a slujit la bucatarie.

Galerie Foto

Poate știți, in perioada acesta noi am făcut actele pentru viza de imigrare in America a lui Cornel. Pentru ca Rachel este un cetățean american, Cornel nu a putut sa primeasca viza. Este nevoie mai intai sa obtina cartea verde. Procesul poate fi lung  si cu multe cheltuieli.  Slava Domnului ca am reușit sa terminam pasul întâi. Suntem mulțumitori ca o sora din PVT a fost dispusa sa ia dosarul înapoi cu ea in America si sa-l trimite la biroul de imigrari din Chicago.

Lucrarea cu tinerii merge bine, chiar daca este foarte cald. Vara asta avem mai multe evenimente cu tinerii si ucenicizare unu la unu. Am văzut ca familia Vlad este deschisa sa se aproprie la Domnul Isus. Emanuel (Marian) este un ucenic al lui Cornel si impreuna au avut oportunitatea sa meargă într-o vizita intr-un oras din apropiere. Emanuel are nevoie de un mentor.  Tatăl lui a murit acum 5 ani si el este singurul băiat in familie, cu 4 surori. Si sora lui, Vali, vrea sa-L cunoască mai bine pe Isus. Intotdeauna isi doreste sa aibe o prietena langa ea si ne bucuram ca Rachel poate sa-i fie alaturi.

Va rugam sa va rugati pentru:

  • tinerii din Daneasa
  • Ucenicii in care investim
  • Noi ca o familia tanara
  • obtinerea vizei

Vrem sa va încurajam cu acest verset din Romani (15:5-6)  “Dumnezeul răbdării si al mângâierii sa va facă sa aveți aceleași simțăminte unii fata de alții, după pilda lui Hristos Isus; pentru ca toți împreuna, cu o inima si cu o gura, sa slăviți pe Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos.”

Pace vouă!

Distribuie