October 23, 2017

Daneasa Mich Sept 2017

Eu sunt Vita, voi sunteti mladita. Cine ramane in Mine si in cine raman Eu, aduce multa roada; caci despartiti de Mine nu puteti face nimic. Ioan 15:5

Acest verset a fost foarte potrivit pentru noi in aceasta luna. In fiecare dimineata ne-am asigurat ca primul lucru pe care-l care am facut a fost sa citim din Biblie si sa ne rugam. Asta ne-a incurajat inimile foarte mult si ne-a ajutat sa vedem cum Dumnezeu lucreaza in Oltenia.

Poate stiti, Rachel a avut cateva probleme cu sanatatea . Pentru a ne asigura ca totul este bine, am fost la medic in fiecare saptamana.  Rachel  este bine acum, dar va rugam  sa continuati sa va rugati pentru o recuperare cat mai rapida.

La mijlocul lunii Septembrie am facut ultima calatorie pe acest an la Sighetu Marmatiei ( de unde este Cornel). Noi am mers focalizati pe strangere de fonduri si sa gasim parteneri romani care sa investeasca in misiunea noastra. Parteneriat pentru noi nu inseamna doar finante, ci inseamna si incurajare, rugaciune si trimiterea de echipe pe termen scurt in punctul nostru de misiune. Cel mai important mod de sustinere este rugaciunea. Fara rugaciune simtim ca misiunea noastra nu va creste. Va multumim pentru rugaciuniile voastre! Multumim Domnului pentru calatoria noastra reusita! Asteptam cu nerabdare sa vedem cum Dumnezeu lucreaza in viitor prin aceia care s-au aratat interesati de misiunea noastra din sudul Romaniei. Dumnezeu sa va binevuvinteze!

Suntem bucurosi  sa va anuntam ca Dumnezeu pregateste o echipa din nordul Statelor Unite , sa vina la noi in Aprilie 2018.  Chiar daca mai sunt 6 luni pana atunci, suntem uimiti sa vedem cum Dumnezeu leaga oameni diferiti, din diferite parti pentru a-i aduce in acelasi loc de slujire. Deja ne rugam pentru acest parteneriat si abia asteptam sa vedem cum Dumnezeu va lucra.

Asteptam sa primim vesti bune despre viza lui Cornel. Ne-am dori sa incepem un studiu biblic saptamanal pentru tineri si nu am vrea sa lipsim prea mult pentru  a nu afecta relatiile cu ei.  Rugati-va sa stim cum sa avem impact asupra tineriilor.

Viza lui Cornel. Am depus actele  in Iulie. Acest prim pas se numeste petitie. Procesul de emigrare este foarte dificil si presupune in total opt pasi diferiti.  Inca  asteptam un  raspuns de la biroul de emigrari din SUA, daca au prelucrat dosarul sau daca au nevoie de mai  multe nformatii din partea noastra.

Asta ne face sa crestem in rabdare. Domnul este bun si ne invata exact ce zice versetul din Ioan 15:5. Aceasta nesiguranta in procesul de obtinere al vizei ne face sa mergem mai adanc in Cuvantul lui Dumnezeu si ne ajuta sa ne incredem mai mult in El.

Rugati-va pentru:

– Sanatatea lui Rachel

– Echipa din SUA care vine in aprilie anul viitor

– Intelepciune in lucrarea cu tinerii si un impact pozitiv in vietile lor

– Viza lui Cornel

Multumim si va iubim!

Distribuie