August 7, 2017

Familia Mich Iulie 2017

Galerie Foto slujire

Luna aceasta a fost plina cu activități si echipe care ne-au ajutat dar a fost si o luna plina de bucurii.

Suntem implicați in lucrarea din Dăneasa, mai specific cu tinerii si organizam evenimente săptămânale cu jocuri sportive, marturii. Petrecem timp cu ei si ne dorim sa întărim relatiile si sa cream altele noi. Suntem mulțumitori ca o echipa din Elveția si una formata din 6 fete de la AIM( Aventura in Misiune) au venit si au slujit cu noi prin jocuri si diverse activități.

La începutul lunii, ne-am bucurat așa de mult de oportunitatea de a participa la o conferința pentru tineri  organizata de frați din Texas   Tema a fost despre cum putem sa fim catalizatori pentru Isus in jurul nostru. Am avut parte de multe jocuri, mesaje, timp de discutii in grupurile mici dar si cina in parcul mare din Drăgănești. A fost un timp frumos si binecuvântat unde o mulțime de tineri din Dăneasa au participat.

Împreuna cu noi, am avut si o echipa din Sumter, SUA care sunt partenerii noștri in punctul de misiune din Dăneasa. Chiar daca timpul a fost scurt cu ei, Dumnezeu a lucrat prin ei si prin noi. Am avut doua evenimente majore. Consultații medicale, unde oamenii au putut auzi Evanghelia.  Preotul din comuna Dăneasa a încercat sa împiedice evenimentul si mulți din cei ce care așteptau la rând pentru consultații, de frica preotului au plecat. Ne-am bucurat totusi  ca si preotul a auzit Evanghelia lui Isus Hristos.

Al doilea eveniment a fost tabăra de zi din parcul din Caracal unde au participat mai mult de 40 de copii. Tema taberei a fost inspirata din Ioan 8:12  “Isus a zis, ‘Eu sunt Lumina lumii, cine mă urmează pe Mine, nu va umbla in întuneric ci va avea lumina vieții.”

Anul trecut, Rachel a început sa faca meditații la limba engleza cu doua fete, Dana si Flori. In fiecare săptămâna cel puțin patru ore, Rachel a fost in casa lor. Am văzut ca mama lor, Oana, este foarte deschisa la Evanghelie si acum lasă fetele sa vina la programele noastre.  Este o mare bucurie pentru Rachel sa vadă ca fetele vor sa vina petreaca timp cu  “pocăiții”.

Motive de Rugăciune:

  • Preotul din Dăneasa sa înțeleagă Adevărul despre Domnul Isus Hristos
  • Tinerii din Dăneasa
  • Oana, Dana si Flori sa-L cunoască pe Isus ca Mântuitor
  • Echipa de misiune
Distribuie