Familia Mich – Mai 2017

Galerie Foto

Pace și har în numele lui Isus. Continuăm să învățăm cum să trăim ca o familie în responsabilitați si în același timp, cum să avem echilibru în misiune. Poate știți, noi ne-am căsătorit în data de 25 Martie 2017 în Sighetu Marmației, orașul lui Cornel. A fost o mare binecuvântare să avem familia noastră și prietenii alături de noi.

Fiindcă Rachel este cetățean american, ea a avut nevoie de o organizație misionară să o trimită în misiune și să răspundă de ea în lucrare. Acesta organizație este CTEN (Commission to Every Nation). La început de aprilie, Cornel a fost primit ca un misionar prin căsătorie în organizația CTEN. Acum, suntem o familie de misionari și este din nou o mare binecuvântare.

Amândoi știm că suntem chemați în lucrarea cu tineri în Dăneasa și suntem în proces să înțelegem ce înseamnă asta mai exact. În fiecare sâmbătă, avem evenimente cu tineri unde avem activității sportive, marturii, cuvinte de încurajare și un timp frumos împreuna. O mărturie frumoasă în partea noastră este că vedem tineri noi venînd la aceste evenimente. Dorim să ținem o relație cu acești tineri și în toamna când programele vor fi mai regulate.

La începutul acestei luni, noi am fost la o conferința despre misiune în Sofia, Bulgaria. Au fost pastori și misionari din mai multe țari din Balcani, precum și din SUA și Anglia. Conferința a fost despre plantare de biserica, ucenicizare și împlinirea scopului. Noi am fost foarte încurajați pentru ca noi am avut timp împreuna să discutam viitorul nostru și planurile noastre în misiune.

Motive de rugăciune:

  • Creativitate în lucrare cu tineri
  • Energie cu echipe în acesta vara
  • Înțelegere intre noi ca o familie
  • Pentru tineri noi care să vină la evenimente
Distribuie