October 16, 2017

Familia Stoica – Danesa Septembrie 2017

De cand Il cunosc pe Dumnezeu mi-a placut cantarea “Maretul har”, al carei mesaj inaltator ma face sa tresalt de bucurie. Astazi Il glorific din nou pe Dumnezeu pentru ca pot spune ca sunt un pacatos mantuit prin har. Sunt onorat sa va am alaturi de mine in lucrarea lui Dumnezeu la care pot sa iau parte numai prin harul Sau. Sunt  multumitor pentru sprijinul si rugaciunile voastre.

Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Acelasi har ne-a dat bucurie si putere sa aducem cinste numelui Lui prin urmatoarele evenimente:

Lucrarea cu tinerii.
Vara aceasta lucrarea cu tinerii a beneficiat de un eveniment major la care au putut sa participe si 4 tineri din Daneasa care frecventeaza intalnirile din cursul anului, si anume tabara de la Slaveni. Pe perioada taberei acestia au fost provocati sa se apropie mai mult de Cuvantul Lui Dumnezeu.

Summter
Partenerii nostri ne-au binecuvantat prin consecventa parteneriatului lor cu Daneasa si in anul acesta 2017. In afara evenimentelor evanghelistice pe care le faceam cu ei de obicei, printre care si tabara de zi la care au paricipat aproximativ 60 de copii si cativa parinti, am mai slujir si prin vizite si distribuire de alimente. De asemenea au sprijinit doua proiecte noi:

  • Evenimentul evanghelistic medical : oamenii din Daneasa au beneficiat de masurarea tensiunii si a glicemiei, au primit vitamine,  literatura crestina si pentru cei interesati posibilitatea ca cineva sa se roage pentru ei si sa le prezinte Evanghelia.  Evenimentul a fost impiedicat de catre preotul satului care dupa ce a aflat de eveniment a venit si a stat la cateva case distanta pana la incheierea evenimentului punand astfel presiune pe locuitorii din Daneasa si impiedicandu-i sa participe.
  • Constructie -Magazia de lemne si renovarea acoperisului si acoperirea cu tabla noua a casei unde locuieste familia Serbanescu.

Dumnezeu a binecuvantat lucrarea de misiune cu o masina care va sluji misiunea si viziunea din Daneasa.  Masina va apartine sorei Mariana din Daneasa care si-a pus daruruile si timpul ei la dispozitia lucrarii.

Dupa 4 ani –O alta modalitate prin care am vazut harul lui Dumnezeu a fost sa primim un carucior pentru un baietel care are un handicap cu diacnostic spasm. Ce face deosebit aceasta binecuvantare este ca acest carucior a stat aprope 4 ani in asteptare in Germania la un frate care in tot acest timp nu a gasit cui sa il dea. Baietelul are acum varsta si marimea potrivita acestui carucior.

Motive de rugaciune
• Pentru strangerea de cadourii, anul acesta ne dorim sa strangem 450.
• Pentru unitatea echipei de slujire din Daneasa si protectia lor si a copiilor lor.
• Pentru putere fizica si credinta, in toate provacarile
• Dumnezeu sa imi dea usi deschise si sa evanghelizez 3 famili noi cu care sa pot incepe si un studiu biblic.
• Protectia membrilor familiei mele Ruth-Naomi, Iosif-Timotei, Ben-David, Ana-Lea si Andrea

Distribuie