July 10, 2018

Iunie 2018 – Familia Mich

           “Mi-ai pus în gură o cântare nouă, o laudă pentru Dumnezeul nostru. Mulţi au văzut lucrul acesta, s-au temut şi s-au încrezut în Domnul.” – Psalm 40:3

Uitandu-ne in urma la luna Iunie, putem sa vedem cum Dumnezeu a lucrat si a miscat lucrurile in Daneasa si in vietile noastre. Am avut multe echipe in aceasta luna in Daneasa iar  impactul pe care l-au adus ne-a ajutat sa fim mai apropriati de oamenii din sat din punct de vedere spiritual. O echipa trimisa de Adventures in Missions (AIM) ne-a ajutat ia lucrare cu copiii. Aproape 30 de copii au venit la program. Incurajator pentru noi este faptul ca unii dintre ei,  mai mari (11-14 ani),  au inceput sa vina si la programul pentru tineri pe care-l avem pe terenul de sport.

Va rugam frumos, rugati-va pentru Cornel, sa aiba intelepciune cum sa lucreze cu ei ( Ionut si Razvan) iar familiile lor sa fie deschise la Evanghelie si sa aiba dorinta  de a cauta voia lui Dumnezeu pentru vietile lor.

Suntem de asemene incurajati ca Dumnezeu ne-a dat o viziune noua  pentru  tinerii din Daneasa. Am avut ocazia sa petrecem cateva zile intr-un oras situate la o departatre de 2 ore de Daneasa, sa ne rugam si cautam voia Lui pentru viitorul nostru in Daneasa. Dumnezeu ne-a dat speranta ca multi tineri din Daneasa o sa se teama de El si o sa-si puna credinta in El!

Dorim sa va impartasesc un pic din ce Dumnezeu ne-pus pe inima sa facem. Dupa ce vor reveni din America, am dori sa incepem un grup mare pentru tineri, pentru cei care sunt obisuiti cu programele noastre, dar si pentru cei care nu au nici o idee despre cine este Isus. Deja ii ucenicizam oe unii dn ei si visul nostru pentru acesti tineri este ca dupa ce-L cunosc pe Domnul Isus ca Mantuitor personal, sa fie lideri studenti ai acestui grup mare de tineri.

Rugati-va pentru noi sa avem intelepciune cum sa-i crestem in credinta  cat mai bine pe acesti tineri si sa fim ascultatori fata de directiile pe care ni le da Dumnezeu.

Luna trecuta v-am impartasit faptul ca stim ce casa pregateste Dumnezeu perntru noi si pentru lucrare. Dar Dumnezeu ne-a ajutat sa intelegem ca ceea ce credeam noi ca esta casa de “vis”de pe Strada Sperantei, nu era si visul Lui pentru noi. Nu suntem siguri unde vom locui in Daneasa, dar stim ca locul nostru este aici; stim ca totul se va intampla in timpul Lui si ca trebuie sa asteptam voia lui Dumnezeu si locul ales de El.

Rugati-va pentru noi sa fim rabdatori si a avem ochii si urechiile deschise sa stim unde vrea Dumnezeu  sa locuim.

Rugati-va  si pentru vecinii pe care-i vom avea, ca Dumnezeu sa le pregateasca inimile  pentru a auzi Evanghelia.

Suntem foarte bucurosi ca Dumnezeu ne-a chemat la lucrarea Lui in Daneasa si am  fi incantati sa va alaturati si voi prin rugaciune, parteneriat sau misiune pe teremen scurt.

 Va salutam cu dragoste din Daneasa – Olt!

 Mich Cornel si Rachel

Poze slujire
Distribuie