Noutăți din lucrare cu copiii- Craiova

Inainte de a impartasi despre ceea ce a facut Dumnezeu in ultima perioada in viata mea, as dori sa va multumesc mult pentru rugaciunile voastre, ca sunteti fratii mei in Cristos si impreuna ducem Imparatia lui Dumnezeu si la alti oameni care nu-L cunosc. Multumesc ca sunteti parte impreuna cu mine pentru aceasta lucrare.

Dupa cum ati aflat si stiti, in luna Septembrie am facut cel mai mare pas in viata mea, casatoria. Cu cateva luni inainte de casatorie, am avut multe pregatiri pentru nunta, dar de asemenea am incercat sa raman si focalizata pe lucrarea cu copii si alte activitati in cadrul bisericii, in mod special unde sunt implicata. Chiar daca au fost multe provocari atat pentru mine cat si pentru sotul meu, Iosif, Dumnezeu intotdeauna ne-a calauzit si ajutat in tot acest proces. Nunta a avut loc la Biserica Baptista Sfanta Treime, Alba Iulia unde Iosif a fost membru.

Recent, am avut un cuplu din America și am mers împreună la comunitatea de copii rromi unde ma implic împreuna cu Laura. Impreuna cu acest cuplu, am facut program cu copiii, am cantat cantece, am impartasit Evanghelia printr-o lectie biblica si apoi am facut si lucru manual. De cele mai multe ori, cand merg la aceasta comunitate de copii rromi, Dumnezeu ma invata sa am multa rabadare cu ei, deoarece nu este intotdeauna usor sa lucrez cu ei. Cand tinem programe cu ei, nu au asa multa rabdare si de cele mai multe ori prin asta sunt descurajata. Dar in acelasi timp, Dumnezeu ma incurajeaza cu acest gand, ca pana la urma aceste programe sunt pentru gloria Lui.

De asemenea am reluat si activitatile cu copiii la Biserica Speranta din Craiova. Am o mare bucurie sa vad cat de minunat lucreaza Dumnezeu si asa de bine aranjeaza lucrurile. Acum doua saptamani, un tata ucrainean a auzit de noi si de atunci vine cu copilul lui la programe. Chiar daca suntem limitati din cauza limbii putem impartasi Evanghelia si prin diferite activitati cu ei. Ceea ce este interesant este ca acest tata vrea sa aduca si alti copii ucraineni cu parintii lor la programe.

Va invit sa va rugati impreuna cu mine ca Dumnezeu sa ne calauzeasca si sa avem intelepciune cum sa impartasim Evanghelia.

Nu stiu cum vor decurge lucrurile in aceasta privinta, atat cu copiii romani cat si cu copiii ucraineni, dar nici nu as vrea sa pun bariera din cauza limbii.

Am primit o serie de materiale special pentru copii, lectii biblice si lucru manual. Ne rugam ca Dumnezeu sa deschida tot mai mult inimile si mintea lor sa inteleaga si sa perceapa intr-un mod clar Evanghelia prin aceste lectii. Ne rugam pentru o zi cand fiecare copil va face o aleger buna pentru viata lui.

In Cristos, Veronica

Distribuie