October 27, 2023

Opriș Daniel | august-sept 2023

Din discuțiile pe care le-am avut cu diferite persoane în această perioadă, remarc discuțiile pe care le-am avut cu un adult tânăr care m-a căutat la telefon și m-a întrebat unele lucruri din Biblie pe care nu le înțelege. Am observat că Dumnezeu lucrează în viața lui, își dă seama de unele învățături sau situații din Cuvântul lui Dumnezeu. Se trezește mai devreme dimineața ca să citească din Cuvânt înainte de a pleca la serviciu. Soția lui uneori este împotrivitoare și încearcă să-l facă să nu mai vină la adunarea bisericii, dar el vine constant și vrea să discute cu mine.

În luna septembrie, împreună cu frații pastori Costea Raul și Serban George, și alți misionari sau credincioși, am participat la o călătorie în Tesalonic, Grecia, și am discutat cu diferite persoane, în special tineri.

Cu bucurie, m-am implicat puțin și în programul After School aparținând Asociației Speranța Pentru Comunitate, unde am ajutat câțiva copii la teme.

Rugați-vă pentru acești copii, pentru acel adult (Floricel) și pentru botezul care va avea loc în Biserica Speranța Drăgănești-Olt pe data de 29 octombrie 2023.

Distribuie