September 15, 2020

Pacea,o a roada Duhului Sfant

Pace!

Cuvantul acesta asa de profund…o roada a Duhului Sfant de avem nevoie de ea in vremurile acestea pe care le traim. Ne pare rau ca nu am mai adus informatii despre noi si lucrarea de misiune din ultima perioada. Dar in urmatoarele randuri vrem sa va aducem la cunostinta o scurta informare despre cum Domnul lucreaza atat in viata noastra cat si in viata celor in mijlocul carora Dumnezeu ne a asezat.


Din toamna anului trecut familia Darvell ni s-a alaturat in lucrarea de la Maruntei. Dumnezeu a raspuns la rugaciunea mea ca Domnul sa aduca alti oameni cu care sa lucram. Ne bucuram de colaborarea pe care o avem. Florina este implicata impreuna cu Nicoleta in lucrarea cu copiii si in ucenicizarea femeilor care isi deschid inima pentru Domnul. Mark este implicat in proiectul de evanghelizare, in slujirea oamenilor si predicarea Cuvantului. Rugati-va pentru noi si alte persoane sa ni se alature si ce facem sa facem ca Evanghelia sa fie raspandita.
Ne bucuram de o femeie tanara care s-a pocait. Se numeste Dana. Suntem incurajati de Dumnezeu de marturia ei si de pasiunea care o are pentru Domnul . Sa ne rugam ca Domnul sa lucreze si in inima barbatului ei, Emil. Sa-si deschida inima la auzirea Evangheliei.


In vara aceasta am avut lectii de engleza cu copiii. Pentru prima data a fost initiat un astfel de proiect. Dumnezeu ne-a incurajat si chiar o invatatoare ne multumea pentru ce facem pentru copiii din Maruntei. Ne rugam ca Dumnezeu sa fie vazut in tot ce facem si cat mai multi sa se pocaiasca.
Datorita pandemiei , in lucrarea cu tinerii , multe din activitatile planificate inca din anul trecut au fost anulate sau reorganizate. Cu toate acestea am reusit sa ne intalnim cu tinerii la rugaciune, slujire ,studiu biblic si evanghelizare. Unii dintre tineri sunt in procesul de catehezare si ne dorim si rugam sa fie o experienta unica in viata lor care sa ii faca sa fie o marturie in mijlocul generatiei de tineri.


Dumnezeu ne-a pazit pana acum de lucruri rele, de boli grave si pentru aceasta ii suntem multumitori. Ne rugam sa fim intelepti si cu o buna marturie in mijlocul oamenilor. Multumim ca ne sustineti prin rugaciune.

[simple_google_photos_grid album-url=”#” number-photos=”10″ number-photos-per-row=”3″ cache-interval=”0″]

Distribuie