March 15, 2017

Perieti Februarie 2017

In aceasta perioada de început de an am fost foarte bucuroși sa vedem cum bunul Dumnezeu ne binecuvântează.

Ne-am bucurart de raspunsul la rugaciune pe care Dumnezeu ni l-a dat. Sora Maria Nicolae, datorită unor greutăți in familie nu mai participa la intalnirile bisericii. Impreuna cu sotia mea. Cristina am vizitat-o de cateva ori si ne-am rugat cu biserica in mod regulat pentru ca sora noastră sa se alature din nou partasiei trupului lui Cristos. Slavit sa fie Domnul !

Biserica PerietiO alta experiența inbucuratoare a fost sa vad cum Dumnezeu implementeaza valoarea Scripturii in fiicele noastre, Tabita si Rebeca .
Fiind la școala de muzica canto din Saltina, profesorul a avut curiozitatea de a afla de ce poarta aceste nume (Tabita si Rebeca). Tabita,  fiind mai vorbăreață i-a raspuns imediat,  din Biblie. Urmatoarea intrebare a profesotului a fost: ,,Cum?  Voi nu ați fost botezate ?” Rebeca  a intervenit si i-a raspuns ca ele am fost binecuvântate si parintii le-au pus nume din Biblie.  “Nu este bine ce ati facut voi fetelor, eu știu mai bine ca am facut teologia ortodoxa” a fost reactia domnului profesor. Fetele au venit acasa hotarate sa vedem daca binecuvantarea copiilor este biblica si nu botezul lor. Au fost bucuroase cand am cititi in Numeri cap 6:v22-27 si am vazut acest adevar in Biblie.

 

Va rugam sa continuati sa ne sustineti in rugaciune pentru:

  • protectia familiei noastre
  • protectie peste copiii noștri la școala
  • protectie peste Biserica
  • un botez nou testamental anul acesta in Perieti
Distribuie