February 22, 2022

Perieti – Februarie 2022

În tot ce facem vrem ca Numele Domnului să  fie glorificat! Cu ajutorul dumneavoastră, al tuturora,  putem sa ducem Cuvântul Domnului mai departe, la cei care încă  nu  știu ca pot avea păcatele iertate, aici și acum. Cuvântul Domnului spune: Aastăzi dacă  auziți glasul Domnului,  sa nu vă impietriti inima ca părinți  voștri în pustie.

Chemarea  pe care Domnul mi-a făcut-o este sa propovăduiesc Evanghelia de la persona la persona, și din localitatea în localitate. Este o lucrare  măreață si frumosa, dar de multe ori foarte grea. Incerc în acesta lucrare  sa calc pe urmele Domnului. Matei 9:35

Am întâlnit  o familie  nevoiasa dar ingrijita și încrezătoare în Domnul (o bătrână  imobilizata  la pat, un tata bolnav de plămânii  ,3 copii la școală și o mama care încearcă  să îi  ajute pe fiecare in parte) . I-am gasit in mijlocul  iernii, cu 2  sobe pentru care mai aveu doar 2 roabe  de lemne și câțiva  cărbuni. , Ne-am rugat Domnului nostru  Isus,  și prin mila si harul Lui, prin organizația  Speranța  pentru Comunitate, am putut duce aceastei familii o tonă de lemne.. Din  nou s-a împlinit  Cuvântul Domnului: cereti și vi se va da,. Slăvit fie Domnul!

Va rog sa continuati sa va rugați-vă  cu noi:

  • Pentru cei care aud Cuvântul, să-L  primească
  • Pentru cei care au primit Cuvântul, sa crească în Cuvânt
  • Pentru un botez nou testamental  anul acesta.
  • a putem cumpăra  o casă  în Lisa  unde sa  organizam diferite activități misionare
  • Pentru  familia noastră- Domnul să  ne protejeze în toată  umblarea  noastră.

Distribuie