February 13, 2018

Perieți Ianuarie 2018

Pe această cale vreu să împărtășesc cu voi cateva bucuri din lucrarea Domnului din zona Bisericii Pereți.
Mi-am propus să merg cu Evanghelia si la unii oameni care nu prea sunt asa sociabili. Am vizitat un om pe nume Mărin si am vorbit cu el despre bunătatea Domnului.

Poze din slujire

Poze slujire După mai multe vizite s-a apropiat de de noi, ca familie, si am început să-l invitam la masa. L-am luat cu mine in diferite călători și cu timpul Mărin a inceput da povestească cu lacrimi în ochi despre experientele lui din Grecia și cum se ruga să-l ajute Dumnezeu să ajungă din nou acasă.
L-am invitat si la Biserică. A acceptat să vină  si de atunci continua sa vină cu bucurie. M-am rugat Domnului să ne arate cum putem sa-l mai ajutam si am fost calauziti să-i oferim două mese calde zilnic, îmbrăcămintea si sa-l ajutam sa se integreze din nou in societate.

Mulumim frumos voua tuturor care va rugati, care dăruiți pentru noi in lucrararea Domnului ca să putem sa inaintam cu Evanghelia!

Motive de rugăciune:

  • Mărin să fie mântuit
  • Pentru achizitionare unui microbuzu pentru misiune
  • Pentru mântuire  oamenilor din satele unde mergem si evanghelizam

[su_button url=”https://bisericasperanta.ro/perieti” style=”flat” background=”#509b97″ color=”#ffffff” size=”7″ wide=”yes” radius=”0″ icon=”icon: arrow-left” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Înapoi la Pagina Perieti[/su_button]

 

Distribuie