September 4, 2020

Poduri spre oameni

În timpul care a trecut, în mintea mea a persistat o întrebare. Cum as putea sa ajung să vestesc Evanghelia la oamenii care nu au o relație personală cu Dumnezeu?

Din cauza pandemiei, oamenii au o reținere în a discuta pe strada cu mine despre Hristos. A doua problema este: Cum as putea sa ajung cu mesajul Evangheliei la tinerii din orașul Corabia?. Tinerii nu mai asculta un om trecut de 40 de ani sau asculta, dar iau în glumă orice subiect.

Dar Dumnezeu este cel care a intervenit chiar si in situatia asta. Cu ceva timp în urmă, am văzut în lucrarea din Craiova, diferite emisiuni pe Facebook, și una dintre ele era O carte in serial. Îmi place mult sa citesc iar Domnul mi-a pus pe inima sa încep și eu sa citesc live câte un capitol din diferite carti care explica foarte clar ce inseamna pocainta si credinta.Deocamdată sunt 12 oameni care vizioneaza.

De asemenea, Dumnezeu a deschis o ușă să vestesc Evanghelia chiar dacă nu direct, ci prin intermediar. Un tanar care a fost coleg de clasa cu Damaris și-a făcut o prietenă din București. Problema este ca fata din București s-a declarat o vrăjitoare alba, adică buna. Colegul lui Damaris a început sa pună tot felul de întrebări iar cu aceasta ocazie am avut ocazia sa prezint perspectiva Bibliei in legatura cu vrajitoria si sa discutam despre mantuirea prin Domnul Isus Hristos.

Rugati-va ca cei care au auzit Evanghelia într-un mod sau altul, sa ajungă la iertarea prin jertfa Domnului Isus.

Distribuie