PROTECȚIA DOMNULUI

PROTECȚIA DOMNULUI ESTE PESTE CEI CE SE ÎNCRED ÎN EL !

Atunci când îți dai seama de unde te-a scos Domnul nu poți să faci altceva decât să Îl lauzi pe El și să Îi mulțumești pentru felul în care îți poartă de grijă în orice circumstanță a vieți.

În cursul săptămâni care a trecut am făcut mai multe drumuri cu mașina. Într-una din zile, în timp ce conduceam, am auzit un zgomot destul de deranjant la mașină. Aveam mai de mult acest zgomot, dar nu așa de pronunțat că acum.
Pentru că mi-am dat seama că e ceva care necesită verificare, am hotărât până la urmă să duc mașina la service. În momentul când au ridicat mașina pe elevator mecanicii care o verificau au rămas uimiți de ceea ce au văzut.
Mi-au spus că este o minune că nu mi s-a întâmplat nimic și că oricând aș fi putut să mor la problemele pe care le are mașina.
Dumnezeu este Cel care dintotdeauna mi-a purtat de grijă atât mie cât și familiei mele, Nu am niciun dubiu că El mi-a purtat de grijă și de această dată.
De aceea am totdeauna motive pentru a-L lauda pe Dumnezeu.
Iată de ce spun că atunci când îți dai seama de unde te-a scăpat Dumnezeu nu ai cum să nu te bucuri, nu ai cum să nu Îi mulțumești și să-L lauzi pe Cel care îți oferă protecția Sa în fiecare clipă.

Glorificat și binecuvântat să fie Numele Lui!

Distribuie